K-Drama ~ D-Day

K-Drama ~ D-Day

lagi 1 cita korea baru.. yg Mummy Ayu layan emm...now dah 3 cita korea yg still ongoing.. Mummy Ayu follow Twenty Again , She Was P...

Read more
Pejam celik...hampir 4 tahun sudah...Seremban-KL-Seremban

Pejam celik...hampir 4 tahun sudah...Seremban-KL-Seremban

bulan depan... ( pindah hari tu..bulan nov 2011 ) genaplah 4 tahun ..Mummy Ayu duduk rumah sendiri genap 4 tahun jugak.. Mummy Ayu be...

Read more
Have  a nice day!!!

Have a nice day!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! :-) have a nice day!!!

Read more
So true....

So true....

assalamuamualaikum and morning semua salam selasa!! betul sgt..kan? kalau tak bangun dr tidur, mcm mana mimpi nak jadi kenyataa...

Read more
Yang mana satu???

Yang mana satu???

bagi yg selalu baca blog Mummy Ayu.. mesti tau minat Mummy Ayu... layan novel & layan drama korea emmmm..... yg mana satu.....

Read more
Kejab ada, kejab tak ada....

Kejab ada, kejab tak ada....

turn naik plak IPU kat negara kita nie jerubu pun sama.. kejab ada, keja takde... kejab ok..kejab tak tak ok... dah mcm chipsmore d...

Read more
Morning

Morning

assalamualaikum morning semua.. selamat hari isnin!! :-)

Read more
K-Drama ~ She Was Pretty

K-Drama ~ She Was Pretty

lagi satu cita korea yg Mummy Ayu tgh layan.. "She Is Pretty" pun sama ngan cita Twenty Again cita nie Mummy Ayu layan..onlin...

Read more
Kamsahamnida!!!

Kamsahamnida!!!

kamsahamnida!! wah...ckp korea plak mentang2 byk tgk cita korea he he he... lama tak update & tak say thank you... to.......

Read more
Happy birthday dear BFF!!!!

Happy birthday dear BFF!!!!

hari nie birthday my dearest BFF   happy birthday babe!!! ingat nak kuar lunch sama kebetulan kan..jatuh on friday sekali....aw...

Read more
Is it true???

Is it true???

assalamualaikum and morning semua salma jumaat!! emmm...betul ker???

Read more
Tak dapat join event playdoh, layan playdoh kat rumah jer la....

Tak dapat join event playdoh, layan playdoh kat rumah jer la....

suppose...sabtu lepas Mummy Ayu bawak Ian & Iris..join event playdoh..kat One Utama dah janji ngan Nana semua dah but...sbb my si...

Read more