FAME Soft Matte Lip Cream

ok..nak share 1 product ngan kengkawan..
rasanya ramai dah tau & dah pernah dengar dah..
FAME
sapa tak kenal kan???
is a cosmetic product yg diusahakan oleh one of famous blogger..
Filla ngan bff dia...Ellay & Peej 
product utama diaorang is... Soft Matte Lip Cream
and..pas tu..mcm2 produk lagi and diaorang kuarkan
and..baru2 ni...
diaorang kuarkan... 
travel kit for soft matte lip cream ni
and..Mummy Ayu tergoda nak try..
so..order la .. kebetulan agent Fame kat seremban
is junior masa sekolah dulu
so..laju jer pm dia and order..
and..masa Daddy dtg hari tu...
dapat lah..
travel kit matte lip cream (foc cosmetic pouch tu)
plus..bb cream

bila dah try lip cream fame ni
memang tak nak guna dah lipstick lain
sbb best sgt...
dlm travel kit ni..ada 5 warna
and..bekas dia comei2 jer
senang nak bawak ke mana-man

warna2 nya...
and my fav is ..... gossip
(dah order 1 lagi kat Nurul)

lip cream dr fame ni..
lembut sangat
masa apply tu..dah rasa lembutnya
and..bila pakai.....it long lasting
and...tak melekit pun mcm sesetengah lip cream
cepat jer kering but tak keringkan bibir kita
Mummy Ayu memang suka sgt..
and warna2 dia pun cantiks.
mcm nude tu pun..cun!!
rusty pun Mummy Ayu suka
but.....fav is gossip
so..its highly recommended
plus murah....kalau 1 set mcm yg Mummy Ayu beli ni..RM85 
dapat 5 warna & free pouch comei tu
but..kalau beli 1..just RM 29
murah kan??

nie copy dr FB ....
Kenapa FAME matte lip cream jadi viral di Malaysia?
----------------------------------------------
πŸ’‹ Fame merupakan jenama terawal mengeluarkan matte lip cream
πŸ’‹ 9 pilihan warna yang cantik 
πŸ’‹ 2 warna baru WILD dan RUSTY
πŸ’‹ tahan lama 
πŸ’‹ tidak mengeringkan bibir
πŸ’‹ mudah untuk di pakai
πŸ’‹ tidak melekit dan rasa ringan di bibir
πŸ’‹ mesra solat, mudah untuk dibersihkan
πŸ’‹ dengan kelulusan KKM
πŸ’‹ HARGA YANG TERMURAHHHH di pasaran
Image may contain: make-up

and..satu lagi produk yg Mummy Ayu try..dari Fame
is BB Cushion diaorang

Mummy Ayu amik color ivory
BB cushion ni mcm foundation
but...bila apply tu...mcm guna compact powder..
just dap dap jer kat muka
and..licin & lembut sgt rasanya...
best!!!

FAME BB CUSHION. .
🌸ertindak sebagai foundation untuk wajah
🌸mengandungi SPF untuk melindungi wajah secara total dari sinaran UV berbahaya
🌸menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
🌸mencerahkan wajah
🌸memberi kesan pelembapan pada kulit
🌸mengurangkan minyak pada kulit wajah
🌸membolehkan solekan bertahan sepanjang hari
🌸membantu menaikkan keserian wajah secara semulajadi
🌸mudah dibersihkan (MESRA WUDHU)
🌸mempunyai KKM
🌸hanya RM55 sahaja


okay....ada la a few agent nya contact yg Mummy Ayu jumpa kat Fb
so..Mummy Ayu share kan kat sini...
mana la tau you all berminat kan...

authorized agent utk fame..
farah 0162722119 
COD -  ttdi, plaza damas, sri hartamas, kota damansara & damansara perdana

Yanie 018-9887721
 COD - Puchong,Putraheight,Usj,subang jaya, Shah alam dan Sunway

Eyta 019-4448940
COD-  Perai, PermatangPauh ,BukitMertajam, Juru, Alma, Kuantan, Simpang4, BaganSerai, Bukit Merah, Kamunting 

and for Mummy Ayu
senang jer..Mummy Ayu roger2 jer..ngan Nurul..
junior Mummy Ayu masa sekolah dulu
dia pun dok seremban..so senang lah
:-)
Nurul Natasha 0126431812
COD - Seremban

nie pun dah order mascara & eyeliner plak..
plus lip cream warna gossip
in sya Allah....
balik bulan april nanti..
leh la selft pic up & jumpa2..
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. CANTIK POUCH DIA..SWEET SANGAT... BOLE TRY NI...

    ReplyDelete
  2. Aku mmg suka bli lipstick fame.. Dh byk koleksi.. Geng aku rmi juga bli sama.. Aku pn suka gossip

    ReplyDelete
  3. Warna lipstik semua Cantik. Nak cuba gak lah nanti

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...