Naik kapal terbang ni....

Naik kapal terbang ni....

as usual...and as expected Daddy bukan datang saja jer he he he... mcm2 kena bawak bising gak la Daddy hari tu :-) tq so much...

Read more
Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

assalamualaikum  salam jumaat good morning sawadika :-) aminnnnn...

Read more
DIY Goodies bag  ~ BIrthday Ian Part 4

DIY Goodies bag ~ BIrthday Ian Part 4

ok..last part kot ni.. pasal birthday Ian as usual..mesti buat goodies punya utk classmate ..Mummy Ayu kasi choc chip cookies jer ...

Read more
Be happy!!!

Be happy!!!

assalamualaikum and morning semua hari rabu!!! kejab jer kan.. hari ni masuk 5 hari dah...Daddy cuti lagi 4 hari..dia nak balik dah...

Read more
Suka la dia....dapat hadiah ~ Birthday Ian Part 3

Suka la dia....dapat hadiah ~ Birthday Ian Part 3

as usual.. bila birthday mesti dapat hadiah punya and...bila buat makan2 mcm ni banyak la dapat hadiah suka la Ian.. malam..lep...

Read more
Entry makanan sahaja ~ birthday Ian Part 2

Entry makanan sahaja ~ birthday Ian Part 2

ok.... nie memang entry pic makanan sahaja sila lah lapar  he he he... ok..birthday kek..harus lah kan beli jer.. memang diao...

Read more
Majlis makan makan sempena birthday Ian ~ Part 1

Majlis makan makan sempena birthday Ian ~ Part 1

ok...jom kita story pasal birthday Ian hari tu.ok? but step by step la  (ada banyak part) ok..sabtu tu dah start busy dah actuall...

Read more
D'oro Coffee

D'oro Coffee

semalam petang...balik keja kuar jab..gi tukar kasut Ian settle bab kasut.. singgah jab..minum kopi kat sini D'oro Coffee.. ...

Read more