Weekend!!!

Weekend!!!

seronoknya esok dah weekend 2, 3 minggu ni.. Mummy Ayu mcm busy jer bazaar la, jenjalan sana sini..tapi tak bawak Ian & Iris ...

Read more
Ian & Iris.....

Ian & Iris.....

lama tak cerita pasal Ian & Iris kan? asyik cita pasal lain2 jer so...jom cita pasal Ian & Iris plak alhamdulillah.. ma...

Read more
Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!!! :-)

Read more
New look............. :-)

New look............. :-)

emmm...since malam semalam blog Mummy Ayu dah berwajah baru chewah.. he he he.. ok tak? loading tak? cun tak? banyak pl...

Read more
Love !!!

Love !!!

assalamualaikum good morning!!! :-)

Read more

Nangis dah rasa nak tgk video ni....

Mummy Ayu memang la giler choc so..bila jumpa video ni...kat FB tadi alahaia.. aaaaaaaaaaaaaaa rasa dah nak nangis emmmm..semua...

Read more
In progress....

In progress....

emm...tunggggguuuuu he he he

Read more
Sweet Dreams ~ Acik Lana

Sweet Dreams ~ Acik Lana

selesai dah..baca novel ni "Sweet Dreams" memang sweet sangat2.. :-) senyum sorang2 dibuatnya ada satu part jer..yg mengal...

Read more
Good bye & hello!!!!

Good bye & hello!!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!! :-)

Read more
Happy birthday Fatin & Alissa

Happy birthday Fatin & Alissa

semalam petang.... balik keja....ada majlis makan2 kat playground.. sempena birthday anak jiran sebelah rumah Mummy Ayu so..harus lah...

Read more
Stop waiting!!!

Stop waiting!!!

assalamualaikum and morning semua salam selasa!!! :-)

Read more
Belajar buat decoupage...semalam.

Belajar buat decoupage...semalam.

orang lain ramai dah try dah Mummy Ayu baru la nak mula he he he mula2 sampai dulu..ramai yg cakap best..buat tampal2 tisu ni M...

Read more
"Birthday Giveaway Nur Imani"

"Birthday Giveaway Nur Imani"

lama tak mencuba nasib...dalam bab join2 giveaway ni lama sangat rasanya so..jom cuba nasib.. blogwalking tadi..jumpa giveaway ni... ...

Read more
Dah dapat satu dah....Sweet Dream from Acik Lana

Dah dapat satu dah....Sweet Dream from Acik Lana

kan hari tu Mummy Ayu ada cita dok tunggu 2 buah novel terbaru dari 2 fav writer Mummy Ayu kan? :-) semalam dapat dah satu... "Sw...

Read more
Great week....ahead!

Great week....ahead!

assalamualaikum and morning semua happy monday!!! :-)

Read more