'FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner'

lama sesangat tak join giveaway rasanya
memang lama pun
he he he
so..pagi ni..nak join
support kengkawan of coz
jom join ramai2!!!
senang jer ....
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Terbuka kepada warganegara Malaysia
2. Mesti follow blog ini dan social media Lady in Red Planner : InstagramTwitter (optional) dan like myFacebook Page as well.
3. Buat post giveaway ini dengan tajuk 
dan jawab soalan saya dalam post berkenaan : 
Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?
4. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.

settle!!!

ops..jawab soalan
Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?
emmm....Mummy Ayu suka baca kisah hidup kawan2..
mcm ragam anak2, cerita harian yg dirasakan best and diaorang share kan dlm blog,
pegi mana, holiday mana, jalan ke mana, beli apa
so that...apa yg kita leh jadikan contoh & panduan..leh la kita amik
and..apa yg best, kat mana best.leh kita jadikan guide utk kita plak
emm...leh pegi hotel ni sbb kawan blog kata best!!!!
"sharing is caring"
kan?

so..jom kawan2..
join ramai2..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Terima kasih Mummy Ayu sudi support giveaway LZ..
    Really appreciate it ;-)

    ReplyDelete
  2. ika datang singgah sini.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mummy Ayu,..Salam kenal dari saya,..Sambil2 Blogwalking,..saya pon dah join giveway nie,..Selamat maju jaya Mummy Ayu,..Good Luck,.

    ReplyDelete
  4. Singgah follow #1216 :)
    https://herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  5. good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...