Pemenangnya ialah....

okay...
first of all..nak say sorry
sbb delay sikit announce pemenang giveaway Mummy Ayu ari tu
semalam..ada meeting
pas tu..masuk opis lepas lunch
emm..faham2 jer la kan
so...
tahniah kepada pemenang nya..
v
v
v
v
v
dipilih oleh Mummy Ayu secara random yer
just because arwah suami suka no 7
and.. dr bawah  ke atas.. jadi no 9 ... ada kena mengena skt ngan giveaway Mummy Ayu ni
so...here you are
the winner is...
Nieyl
http://seindahcerita.blogspot.my/2018/02/life-is-beautiful-9th-giveaway.html

tahniah!!!
thank you so much gak..sbb dah lama follow blog Ayu
tq so much for ur doa..
and.. tahniah lah!!

alamat dah ada dlm komen 
so..nanti Ayu pos kan hadiahnya..
kalau ada adik Ayu dtg..sebelum raya ni, Ayu kirim kan lah...utk dia pos kan
kalau tak..tunggu Ayu balik raya lah yer..
:-)

okay...selesai dah giveaway Mummy Ayu kali ni

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. Ya Allah...
    Alhamdulillah...
    nieyl join pun nak support akk je..
    terima kasih byk²..
    moga terus dimurahkan rezeki dan sentiasa berada dalam lindungi Allah swt..Amin...

    ReplyDelete
  2. wow tahniah nieyl! Kiranya 2 in 1 lah hadiahnya sebab top comment campur hadiah GA :P

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...