Lazada oh Lazada!!!

Mummy Ayu start ngan Lazada since dr kat Malaysia lagi
beli la sikit2..
but since nak dtg sini
banyak gak..yg beli kat Lazada.my
senang..
sbb tak yah kuar mana2..
just tgk secara online..order..bayar online jugak
just tunggu sampai kat umah

now kat sini pun..
Lazada.th plak
makin ligat 
sbb nya..malas nak kuar
kos kuar..nak naik taxi..jalan jam..
lebih kurang jer pun
ada yg lagi murah pun..
sbb bila Lazada.th ada sale..
lagi la murah kan
and..lagi senang kat sini
sbb leh COD
barang sampai..baru bayar
emm....
so far..semua barang yg beli kat Lazada ni okay jer
alhamdulillah
tak pernah return lagi apa2 barang pun

tambah2 lagi..barang yg besar
senang
sbb kat sini Mummy Ayu takde transport
but..barang kecik pun Mummy Ayu order jugak
he he he...
sampai mamat yg hantar barang Lazada pun dah kenal ngan Mummy Ayu
sbb manjang muka ni jer dia antar barang

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. sekarang ni sebut dihujung jari jer kan..hehe

    ReplyDelete
  2. baru semlm brg lazada sampai. samalah sy pon malas keluar...

    ReplyDelete
  3. yupp.. aida pun suka beli dekat lazada and one more is ebay..hehehe

    ReplyDelete
  4. Samalah kita, mmg suka beli lazada, tak perlu penat2 nak kluar shopping.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...