Anugerah Juara Lagu 32.....malam semalam

malam semalam..
AJL 32..
so far...Mummy Ayu akan cuba gak layan
Muzik Muzik tak follow dah..but AJL...mesti layan
nak tgk siapa juara
plus performance..memang gempak2 punya bila AJL

so..finalist tahun ni
ada gak 2, 3 orang finalist yg Mummy Ayu tak kenal sgt
fav..Syamel..Dayang Nurfaizah, Hazama, Caliph Buskers
yg lain..emmmm

opening...memang gempak & bertenaga
bu Stacy... ada Waris gak kejab
best!!!

pengacara pun best
kredit tu Aliff & Sherry
tak boring..tak over
pandai selit lawak..
best la!!!

most of persembahan and vokal diaorang ..memang terbaek
nama pun final kan

and persembahan terbaik...dimenangi oleh..
 Altimet ~ Amboi
memang dah jangka
sbb best...
and..tak perasan pun..makcik tu Nabila Huda
sempoooiii

vokal terbaik.....

 Syamel & Ernie Zakri ~ Aku Cinta
pun best sangat
vokal memang mantap
Mummy Ayu memang suka suara & lagu2 Syamel
best!!!
and..suka sangat dress/ gown Ernie semalam
cantiks sangat

tempat ketiga...
 Tergantung Sepi ~ Haqiem Rusli
nie antara penyanyi yg Mummy Ayu tak kenal
tau nama dia..tau lagu dia
but tak kenal muka dia
he he he...
but..lagu dia memang best!!
and persembahan dia pun best
bawak kanak2 istimewa upaya..buat sign language lagu dia
best..leka Mummy Ayu tgk tangan kanak2 istimewa tu

tempat kedua...
 Sejati ~ Azmi Caliph Buskers
pun best!!
vokal mantap, persembahan pun mantap
so..he deserve it!!!


sampai time nak announce juara
Mummy Ayu ready la..nak snap gambar
mcm ada kat sana jer gayanya
padahal..snap kat depan tv jer
ha ha ha..gigih..nak update insta gak
sekali dia announce
emm..siapa dia ni??
serius..kisah benar ni tau!!
Mummy Ayu maybe terskip persembahan dia sebelum tu
ada a few persembahan Mummy Ayu miss....ke dapur..toilet
so..he is one of them
so..blur kejab
pas tu baru snap
 Jampi ~ Hael Husaini
pas tu update...
baru my sis & Amy ckp
dia ni dr AF..
masa dlm AF..dia duo 
oo.....budak AF ke
google jab
Image result for hael husaini AF
ooo...Azhael
yg Azhar ni lagi glamour dr Hael time tu kot
sbb tak perasan sgt dia
and..kalu tak silap..
Azhar ni pun ada lagu single dia
but..dah senyap je sekarang

biasa la

apa pun..
congrats to all winners!!!

trofi pun cantik tahun ni
ada sentuhan designer gitu
Rizman Ruzaimi
kasi bling bling sikit
lain dr tahun sebelum2 ni
cun!!!!!!

cuma satu jer komen Mummy Ayu
kenapa masa penyampaian hadiah tu
semua trofi..disampaikan oleh model2 jer
emmm...kenapa tak disampai oleh somebody
pengarah tv3 ker..sponsor ke or at least ketua juri
mcm tak formal plak
kan??
pandangan & komen Mummy Ayu la
yg jauh diperantaua ni
chewah!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. hah pengacara ok xmelalut or kutuk2 artis kn..biasa ada lawak mcm perli2..hah azhael tu ex AF..tp skarang die solo...aku pn tk prasan nabila huda tp lps die update ig br tau hehe

    ReplyDelete
  2. Tk.
    Dapatlah tau keputusan sebab tak tenguk.

    ReplyDelete
  3. sama lah dah bertahun2 tak follow muzik2 nie kalau AJL pun tak tengok sampai habis , tapi semalam tengok dari awal sampai akhir walaupun ada 2-lagu tak tengok sebab sibuk dekat dapur,tapi dengar lah lagu tu berkemundang.. tahun nie pengacara pun agak bagus.

    ReplyDelete
  4. pengacara best, tapi saya tak tengok sampai habis pun tengok sampai hael tu je

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...