Photoshoot 1 Syawal ~ Rich Moment Photo, Senawang

nak share sikit ngan kengkawan
mana la tahu..
next year raya..nak gi photoshoot ngan family ker
and ..kat area Seremban
so.. Mummy Ayu nak rekomen 1 studio ni
which is...ni kali pertama gak utk kami
but it worth it!!!

1 syawal baru2 ni
Mummy Ayu ngan semua family
gi photoshoot raya
dah banyak kali plan
but manjang tak cukup korum
and kali ni..semua ada..pagi tu
so... here we are

but of coz la..booking sebelum raya
and....dah inform awal2..
so..sapa takde, nasib la
but semua ada..alhamdulillah..complete!!

kami  nya session kul 11.30 but dalam 10.45 sampai dah
di....
 
di Senawang
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
tak susah sgt pun nak cari studio ni
kami gi 4 kereta
ramai kan..

dekat dengan Klinik Kesihatan Senawang
and opposite dengan Secret Recipe yg besar kat Senawang tu
Image may contain: outdoor
tingkat 2

No automatic alt text available.
leh jengah FB RMP jer
details semua ada kat sana

sebelum photoshoot..memang gamat suasana
kat dlm..ada family amik gambar
kami kat luar..bising dah
bila turn kami plak
pun..ada family dah sampai utk next session
memang riuh rendah la..

budak2..
busy ngan gadjet
emmm..janji korang tak lari2 sudah
yg busy lari..budak kecik baju biru tu jer
nak amik gambar pun..banyak kali shoot sbb dia
ha ha ha

but hasilnya memang memuaskan
dengan harga yg berpatutan
and...cepat!
sangat puas hati..
tq RMP!!
in sya Allah.. will be back!!

jom tgk pic2 kami..
Ibu & Ayah

kami..
8 beradik
4 lelaki 4 perempuan
:-)

Mummy Ayu & anak2

Angah & family

Ewan & Lya

Ira & Caip

Apiq & Family

and 3 orang lagi yg still single
Dido, Wanie & Amie

Ibu & Ayah with menantu2
missing someone there
suppose 5 kan
but yg sorang lagi..istimewa sbb Allah sayang dia
:-(
sepanjang photoshoot...rasa sayu jer
ada masa, bergenang air mata..
sebak... Allah jer yg tau
but cuma kawal perasan, tak nak spoil kan suasana
sbb tau..semua family dah cuba buat terbaik and cuba happy kan Mummy Ayu since kami sampai
I do notice that..
thank you semua
 Tok Abah & Tok Umi
with 6 cucu
and Iris is the only princess

kami amik pakej RM 189..kalau tak silap
not more than RM 200
amik gambar 30  minit
dpt 1 frame 12R
and... 4 kpg gambar 4R percuma
but semua gambar2 yg diambil pagi tu di studio
di copykan dlm thumb drive ( bawak sendiri masa photoshoot) pagi itu juga
lepas photoshoot...cepat kan
no edit la of coz
pandai2 edit sendiri
he he he
but..cepat & harga berpatutan la kan
kalau cepat amik gambar, lagi banyak la gambar
mcm kami ari tu 100 lebih jugak la
sempat la Mummy Ayu wat photobook utk photoshoot tu
see....

 
sempat la siap..sebelum Mummy Ayu balik tu
from pixajoy
    
and..frame besar pun siap sebelum kami fly balik
see.....model tak berbayar
cucu sulong & cucu bungsu...for the moment
hasilnya....  

:-)

tq so much...
to Rich Moment Photo
:-)
great experience & great photo!! 

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Wow nice! pagi-pagi raya dah shooting, memang berbaloi harga tu :D

    ReplyDelete
  2. Cantiknya backdrop dia.. Hasil kerja yang mengancam..

    ReplyDelete
  3. Tq for sharing .
    Dekat ni dgn umah mak mertua aida.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...