How I wish he was here

How I wish he was here

assalamualaikum salam rabu selamat petang.. pagi tadi..ada PSC - Parent Student Conference kat sekolah Ian & Iris amik result...

Read more
Wat cookies plak

Wat cookies plak

dari friday balik sekolah merengek nak wat cookies Ahad petang..layankan jugak suka... resepi dalam buku sekolah dia tu yg excited...

Read more
Dating ngan hero kat bookstore semalam petang

Dating ngan hero kat bookstore semalam petang

assalamualaikum  salam selasa good morning semua semalam petang balik keja..Ian cakap nak kena beli buku plak utk sekolah dia e...

Read more
Monday!!

Monday!!

assalmualaikum salam isnin good morning!!! :-)

Read more
Pergi tak kembali...

Pergi tak kembali...

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! jumaat datang lagi walaupun dah more than 6 months.. masih terbayang2.. pagi Jum...

Read more
Demam smiggle

Demam smiggle

assalamualaikum salam khamis selamat tengahari baru balik lunch?? makan mana ari ni..almaklumkan..payday kan bagi yg keja keraj...

Read more
Senyum :-)

Senyum :-)

assalamualaikum salam rabu good morning semua walau mcm mana, sedih, tak suka, marah, benci cuba senyum...sabar..ingat Allah ...

Read more
LOVE DOUGH PROJECT

LOVE DOUGH PROJECT

sharing is caring jom sama2 bantu The Telekung Project  menjayakan project mereka kali ni Mummy Ayu memang suka join  Telekung Projec...

Read more
Nak gi sekolah jugak ke???

Nak gi sekolah jugak ke???

last weekend kan tak gie mana2.. (weekend ni dah penuh dah..he he) so....takde keja..cari keja nie la hasilnya dok jahit baju sekolah ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua baca novel online pun leh ujan.. hati yg sgt 'fragile' tak nak mcm ...

Read more
Happy monday!!

Happy monday!!

assalamualaikum salam isnin good morning kat sini but kat malaysia dah tengahari dah ni :-) Isnin pagi biasa la.. busy ...

Read more
Al Meroz Bangkok

Al Meroz Bangkok

kan hari tu.. masa cuti sekolah..Mummy Ayu ngan Ian & Iris ada stay kat Al Meroz Hotel and..Mummy Ayu ada ckp nak review kan pasal ...

Read more