Pergi tak kembali...

Pergi tak kembali...

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! jumaat datang lagi walaupun dah more than 6 months.. masih terbayang2.. pagi Jum...

Read more
Demam smiggle

Demam smiggle

assalamualaikum salam khamis selamat tengahari baru balik lunch?? makan mana ari ni..almaklumkan..payday kan bagi yg keja keraj...

Read more
Senyum :-)

Senyum :-)

assalamualaikum salam rabu good morning semua walau mcm mana, sedih, tak suka, marah, benci cuba senyum...sabar..ingat Allah ...

Read more
LOVE DOUGH PROJECT

LOVE DOUGH PROJECT

sharing is caring jom sama2 bantu The Telekung Project  menjayakan project mereka kali ni Mummy Ayu memang suka join  Telekung Projec...

Read more
Nak gi sekolah jugak ke???

Nak gi sekolah jugak ke???

last weekend kan tak gie mana2.. (weekend ni dah penuh dah..he he) so....takde keja..cari keja nie la hasilnya dok jahit baju sekolah ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua baca novel online pun leh ujan.. hati yg sgt 'fragile' tak nak mcm ...

Read more
Happy monday!!

Happy monday!!

assalamualaikum salam isnin good morning kat sini but kat malaysia dah tengahari dah ni :-) Isnin pagi biasa la.. busy ...

Read more