Choc for Ian's classmate....

Choc for Ian's classmate....

tahun lepas wat choc chip cookies tahun ni wat choc plak so....semalam dok la packing kat choc2 nya Ian suka white choc + oreo ...

Read more
Friday!!!

Friday!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! Friday yeah!! kalau dulu suka sangat bila friday sbb long lunch hour and.....

Read more
2 days more....

2 days more....

lagi 2 hari birthday hero encem Mummy Ayu sorang ni pejam celik pejam celik sabtu ni.. Ian genap 12 tahun wow mcm tak c...

Read more
'FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner'

'FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner'

lama sesangat tak join giveaway rasanya memang lama pun he he he so..pagi ni..nak join support kengkawan of coz jom join ramai2!!...

Read more
February ...

February ...

assalamualaikum salam khamis good morning semua... hari ni KL cuti wah....best2 semalam thaipusam pun cuti sambung lagi hari ...

Read more
How I wish he was here

How I wish he was here

assalamualaikum salam rabu selamat petang.. pagi tadi..ada PSC - Parent Student Conference kat sekolah Ian & Iris amik result...

Read more
Wat cookies plak

Wat cookies plak

dari friday balik sekolah merengek nak wat cookies Ahad petang..layankan jugak suka... resepi dalam buku sekolah dia tu yg excited...

Read more
Dating ngan hero kat bookstore semalam petang

Dating ngan hero kat bookstore semalam petang

assalamualaikum  salam selasa good morning semua semalam petang balik keja..Ian cakap nak kena beli buku plak utk sekolah dia e...

Read more
Monday!!

Monday!!

assalmualaikum salam isnin good morning!!! :-)

Read more