Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
Nak mula

Nak mula

last 2 week kot Mummy Ayu gi Chatucak plan..nak makan pulut ayam and..nak beli tudung saji jer tak ank beli tisu sbb dah banyak s...

Read more
Assalamualaikum

Assalamualaikum

assalamualaikum salam khamis good morning!!! :-)

Read more
Bertambah koleksi photobook

Bertambah koleksi photobook

sekarang ni.. jarang dah cuci2 gambar.. masuk dlm album sama ada simpan dlm hard disk, thumb drive..dlm pc jer upload dlm FB & ...

Read more
Bukan birthday pun dapat hadiah juga....

Bukan birthday pun dapat hadiah juga....

yang tak sambut birthday pun sama dapat hadiah suka banyak lah ..khennn dpt playdoh 1 set.. ntah ke berapa punya set..tak tau la ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua1 love the quotes!!! have a good day!

Read more
9 tahun - MummyAyu.blogspot

9 tahun - MummyAyu.blogspot

hari ni... genap 9 tahun dan MummyAyu.blospot wah!! 9 tahun dah bergelar blogger 9 tahun dah dok pot pet pot pet kat alam maya rama...

Read more
Berubah imej...

Berubah imej...

genap umur 12 tahun Ian berumah imej kena pakai spec... Ian memang selalu cakap dia nak pakai cermin mata Mummy Ayu selalu bising sbb...

Read more
Ian... dah 12 tahun dah hero Mummy ni

Ian... dah 12 tahun dah hero Mummy ni

mcm tak caya jer.. dah bujang dah hero Mummy ni sikit lagi sama tinggi ngan Mummy dah dulu..masa mula2 berblog.. Ian baru 3 tahun s...

Read more
Good morning!!

Good morning!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua have a good day!!!

Read more
Lunch semalam...

Lunch semalam...

assalamualaikum salam isnin good morning semua pagi2 share pic makanan he he he.. ni menu lunch semalam pecal kat sini..s...

Read more