Lazada oh Lazada!!!

Lazada oh Lazada!!!

Mummy Ayu start ngan Lazada since dr kat Malaysia lagi beli la sikit2.. but since nak dtg sini banyak gak..yg beli kat Lazada.my sena...

Read more
Pemenangnya ialah....

Pemenangnya ialah....

okay... first of all..nak say sorry sbb delay sikit announce pemenang giveaway Mummy Ayu ari tu semalam..ada meeting pas tu..masuk ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua aminnn :-)

Read more
Pengumuman!!!

Pengumuman!!!

okay.. tamat dah giveaway Mummy Ayu and .. semalam pun dah share semua nama yg join and now nak wat pengumuman.. kpd semua yg join ...

Read more
Thursday

Thursday

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-) have a good day!!!

Read more
Thank you so much!!!

Thank you so much!!!

okay... nak cakap terima kasih  pada semua yg sudi join giveaway Mummy Ayu kali ni... and here are the list!!! 1.  http://www....

Read more
Tutup sudah...

Tutup sudah...

tamat sudah giveaway Mummy Ayu jab lagi update nama yg join yer thank you!!

Read more
Life is Beautiful 9th years Giveaway!

Life is Beautiful 9th years Giveaway!

dengan lafaz bismillahhirahmannirahim.. Mummy Ayu nak rasmikan giveaway ni (chewah) sempena 9 tahun Mummy Ayu berblog :-) "Life...

Read more
Meriah!!!

Meriah!!!

semalam lunch punya cerita tengah2 makan kat cafe Noi..kat opis tu sekali..lampu padam oo....suprise kan birthday rupanya he he...

Read more
Alhamdulillah....

Alhamdulillah....

assalamualaikum salam rabu good morning semua syukur alhamdulillah... dikurniakan .. dianugerahkan.. dan dikelilingi oleh ramai...

Read more
Esok last day.....

Esok last day.....

just nak share jer esok last day yer...giveaway Mummy Ayu "Life is Beautiful 9th Giveaway!" kalu sapa2 berminat nak joi...

Read more
Mermaid cake

Mermaid cake

balik dr minum petang semalam tapau kek ni .... for Ian & Iris Mermaid Cake cantiks kan?? upah lah..sbb kena tinggal le...

Read more
Anniversary part 2

Anniversary part 2

okay...sambungan semalam petang sbb tak jadi yg petang khamis tu semalam pun..sipi2 tak jadi sbb ada yg meeting sampai kul 5.30 b...

Read more
Anniversary.... Part 1

Anniversary.... Part 1

alkisahnya.. khamis lepas... anniversary one of our friend kat sini.. 1 tahun dah so...saja2 la..plan nak mengopi petang tu..lepas ...

Read more
Beautiful day!!!

Beautiful day!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!! always think positive!!!

Read more
Jalan-jalan beraya...

Jalan-jalan beraya...

Jumaat lepas.. Mummy Ayu cuti but Ian & Iris sekolah so....jalan2 beraya la Mummy Ayu memang dah plan ngan member.. mcm2 plan...

Read more
Happy monday!!

Happy monday!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-)

Read more