Lumpini Park - Monday morning

minggu lepas mcm full & pack sgt rasanya
mana ngan keja
plus layan ragan Iris sakit gigi tu
bekejar ke sekolah  2 kali
ke sepital 2 kali
layan princess yg tak sihat...lagi la kan
Jumaat tu haft day but malam ada dinner plak
balik awal jugak tu sbb Iris dah nangis2 kat rumah
adoi la

Isnin baru ni kan Malaysia Day
kami kat sini pun cuti
Iris pun dah start sekolah
so..pagi tu...me time la kejab...
lepas semua gi school
gi jogging kejab
emmm....us
sebenarnya...nak gi makan2 pas jogging tu
yg sebenarnya la
ha ha ha..
sekali stall muslim tu tutp plak
adoi la
takpe..byk je choice lain
so..joms...
alhamdulillah..
tgk weather kat sini elok je
dgr cita Malaysia teruk jerubu kan
be safe yer semua
pakai mask kalau kuar tu
or else..kalau tak perlu..dok rumah je la

kalau ke lumpini ni
memang banyak la jumpa binatang ni
see...
biawak
besar2 okay
banyak sgt
kami pun
mesti snap2 
he he he

pas jogging
sarapan time
sbb stall muslim tu tutup
kami ke coffe club je
cam ner?
iced cappucino
plus
poached egg with avacado

alhamdulillah
balik jogging
ngam2 masuk rumah
dpt call dr school nurse
alahai...

agak2 apa respon Mummy Ayu?
A. amik Iris ke sekolah
B. bawak Iris gi dentist & hantar dia balik ke sekolah
C. gi tgk je Iris kat sekolah
D. tak gi sekolah pun

emmmmmmmmmmmmmmmm???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Lpas jogging pekena iced cuppocino sedapnya haha

    ReplyDelete
  2. Aktiviti lepas jogging tu yang lebih menarik sebenarnya.. hehehe

    ReplyDelete
  3. sana x sampai ekk jerebu?
    alhamdulillah...
    sgt x sihat di sini, mummyayu :(

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...