Be strong!!!

assalamualaikum
salam khamis
 good morning semua

penattt...
keja kat opis
keja2 kat umah of coz, yg tak pernah settle
ragam anak2 lagi
dugaan nya...semua kena face sorang2
takde tempat nak bergantung harap
:-(

bukan mengeluh
just meluahkan rasa
apa yg terpendam

yes!!! leh share ngan kawan2
share with Ibu
but .. its still not the same

be strong!!!
kuatkan semangat
yes!!!
I can do it!!!
in sya Allah
caiyok! caiyok!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. dont be sad ok kakak
    U can do it..
    wsalam...selamat pagi

    ReplyDelete
  2. faham...sentiasa luahkan apa yang terpendam ayu..jgn disimpan tau.
    tapi Ayu memang strong sebab I don't think I can handle my kids alone but you've proven that you can.

    sentiasa doa dengan Allah supaya anak-anak ni lembut hati..insyaallah.

    ReplyDelete
  3. go go women power!!!
    Salam singgah sini :)

    ReplyDelete
  4. luahkan mummy.. Jangan disimpan dna dipendam.. Walaupun tak dapat membantu, sekurang-kurangnya rasa itu terluah tak tersimpan.. Teruskan berjuang.. semoga Mummy dan anak-anak sentiasa dalam rahmat Allah.. dipermudahkan segala urusan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  5. Allah tahu mummy ayu kuat. sebab tu dia pilih mummy ayu untuk hadapi semua dugaan ni. be strong ok. kami sentiasa doakan yg baik baik utk mummy ayu.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...