Iris & Mak Angkat

masa week yg Mummy Ayu busy tu

Iris gi umah Untie Akma
sekali call..nak kuar gi platinum ngan Untie Akma dia
rajin tul Untie Akma bawak jenjalan gi mall
ngan anak kecik 2 orang plus anak Mummy Ayu lagi 2 orang
Ian selfie
suka la Iris...jenjalan 
dah bosan dok rumaj
dah sekolah dpt cuti hari sempena meeting ASEAN tu
tq Akma..bawak diaorang jenjalan

sayu plak rasa sbb Mummy sendiri busy
but syukur alhamdulillah
sbb ada kawan yg sudi bawak jalan & belanja makan
siap beli itu & ini
malam tu text la...tanya berapa ..tak payah
alahai..semoga dimurahkan rezeki diaorang sekeluarga

Akma ni jiran sebelah rumah kami..masa dok kondo dulu
memang Iris ni kuar masuk la rumah sebelah tu
dah mcm 2nd house da
sbb tu kami rapat
masak2 mesti share jiran sebelah
belum sempat ckp lagi
Iris mesti cakap nak kasi uncle Amran..untie Akma
tu yg ah mcm anak angkat dah

masa pindah, diaorang dok jauh dah
but..still in touch
kadang2 Ian & Iris jalan rumah diaorang
diaorang pun..rajin la bawak jenjalan semua
masa dapat baby Qareez tu
Iris siap tido rumah sebelah..sb temankan Qaleesya
ada maid time tu, cuma Qaleesya x biasa sgt..ngan Iris dia geng

ni budak manja ni
sampai tertido balik berjalan tu

baru ni birthday pun..siap uncle antar kek comei bagai
untie dah belanja baju pilot
suka ladia


masa menari baru2 ni pun
Iris pakai kebaya untie Akma la
Mummy takde kebaya mcm ni
kebaya labuh je yg muat
ha ha ha....

syukur alhamdulillah dikurniakan 
rakan2 yg baik mcm ni..
kat sini..dah la jauh dr family kan
kawan2 la yg dah mcm family
alhamdulillah...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Alhamdulillah....
    Akk dikurniakan kawan² sekeliling yg baik²..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Saya pun dikelilingi kawan-kawan yang baik. Sentiasa ada tak kira susah atau senang.. Moga persahabatan membawa hingga ker Syurga Allah..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dapat kawan kawan yang baik kat sana.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Semoga ukhwah terus berkekalan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...