Hujung minggu layan decoupage pinggan plaks...

Hujung minggu layan decoupage pinggan plaks...

weekend baru ni... tak gi mana2 pun plan asal, nak gi airport, send off one of our staff balik than gi shopping pinggan but...jumaa...

Read more
School project

School project

pagi ni.. masing2 gi sekolah ngan project masing2.... Ian kena buat cell project emmm...mummy pun tak paham semua dia buat sendi...

Read more
MONDAY

MONDAY

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-)

Read more
Doa di pagi Jumaat

Doa di pagi Jumaat

assalamualaikum salam jumaat god morning semua بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ  ﺁﻣِﻴْﻦُ ﻳَﺎ ﺭَﺏَّ ﺍﻟْﻌَﺎﻟَﻤِﻴْﻦ

Read more
Iris ~ Puteri?

Iris ~ Puteri?

malam semalam ada dinner kat sini with family.. so...semua gi la and malam semalam Iris pakai tudung mcm Puteri aka Mira Filzah d...

Read more
Happy Thursday!!!

Happy Thursday!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-)

Read more
Sword for social project....pulak!!!

Sword for social project....pulak!!!

semalam balik sekolah Iris..."Mummy, I need to make a shield & sword for my social project" emmm... "kita nak buat...

Read more
Sharing good things...

Sharing good things...

assalamualaikum salam rabu good morning semua dapat msg ni dr whatsapp group so...Mummy Ayu share kat sini :-) benda baik kit...

Read more
IKEA jom!!!

IKEA jom!!!

sabtu lepas... misi ~ cari kasut futsal Ian mula2 nak gi mall dekat2 je but mengenangkan nanti mcm ari tu, tak jumpa yg dia berkena...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua :-) have a good day!!!

Read more
Art & Connectivity

Art & Connectivity

kat sini la Mummy Ayu berpeluang gi mcm2 event menariks mcm ni...Sabtu lepas petang bawak ke malam jugak la pelancaran pameran lukis...

Read more
Bunga berkembangan

Bunga berkembangan

assalamualaikum salam isnin good morning semua subhanallah sejuk mata memandang kan pagi2..tgk bunga cantiks yes..ni dr sma...

Read more
Hobi membaca

Hobi membaca

pinjam & share entry dr Sha ~ Kasihku Amani sbb rasa nya isu ni menariks and alasan2 tu...emmm Mummy Ayu ni memang suka membaca...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat  good morning semua.... اَللَّهُمَّ صَلِّى عَلَى مُحَمَّدٍٍ، وَعَلَى آلِهِ مُحَمَّدٍٍ

Read more
Cucoq udang sempoi

Cucoq udang sempoi

petang sabtu.. ada even tgk wayang but Mummy Ayu tak join  pun tapi dah janji nak buatkan cucoq udang sbb lepas tgk wayang ada ...

Read more