Welcome ~ part 2

Welcome ~ part 2

sambungan semalam punya projek tu hasil malam tadi emmm... kali ni nya letak butterfly siap siap siram pokok bunga lagi man...

Read more
Salam Jumaat - Sabar itu indah

Salam Jumaat - Sabar itu indah

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi sabar ~ mudah diucapkan tapi payah dilaksanakan sakit, sulit, susah yes...memang ...

Read more
Welcome!

Welcome!

malam semalam gak.. sebelum layan drama korea ni layan buat decoupage jab tgh ada idea and sbb kecik jer.. tak lama sgt la nak ...

Read more
The Liar and His Lover - Korean Drama

The Liar and His Lover - Korean Drama

semalam start layan cita korea lama dah stop... cita lama..tahun 2017 tapi baru layan best gak cita ringan je The Liar and His Lover...

Read more
Thursday

Thursday

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-) ngantuks pagi ni sbb malam semalam layan korea sampai almost 2 am emmm..b...

Read more
Happy birthday to you!!!

Happy birthday to you!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua lambat skt update pagi ni.. happy birthday to my dearest BFF walaupun dah ber...

Read more
Tiny House Nation ~ Netflix

Tiny House Nation ~ Netflix

lately ni dok leka layan series cita ni Tiny House  baru kuar season 2 kat netflix series/ show ni pasal 2 org ni.. Zack & John...

Read more
International Coffee Day

International Coffee Day

mcm2 plak yer terbaca plak hari ni is international coffee day  coffee day dear all coffee lover!!! happy coffee day!!! M...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! have a good day semoga semua urusan berjalan dgn lancar & dipermudahkan ...

Read more
Hujung minggu layan decoupage pinggan plaks...

Hujung minggu layan decoupage pinggan plaks...

weekend baru ni... tak gi mana2 pun plan asal, nak gi airport, send off one of our staff balik than gi shopping pinggan but...jumaa...

Read more
School project

School project

pagi ni.. masing2 gi sekolah ngan project masing2.... Ian kena buat cell project emmm...mummy pun tak paham semua dia buat sendi...

Read more
MONDAY

MONDAY

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-)

Read more