Iris & Mak Angkat

Iris & Mak Angkat

masa week yg Mummy Ayu busy tu Iris gi umah Untie Akma sekali call..nak kuar gi platinum ngan Untie Akma dia rajin tul Untie Akma b...

Read more
Hasil sale 11.11

Hasil sale 11.11

percaya atau tidak sale 11.11 baru ni Mummy Ayu beli bag ni 1 jer comei kan??? ni pun sbb tgk kawan beli & dia beli 1 lagi ...

Read more
Iris's 11th birthday!!!

Iris's 11th birthday!!!

10 nov... birthday my princess plak this year...dia request nak ajak kawan kelas dia mula 2 orang, jadi 4 but turn out yg datang 2 org...

Read more
Farewell & birthday party

Farewell & birthday party

assalamualaikum salam jumaat good morning semua sambung lagi.. banyak cita & pic ni 9 nov plak petang tu ada farewell party lag...

Read more
3 years

3 years

berderet yer.. 8 nov birthday Mummy Ayu 9 nov plak.... genap 3 tahun dah dok diperantauan ni pejam celik pejam celik dah 3 ta...

Read more
Happy birthday to me!!!

Happy birthday to me!!!

8 nov ...genap dah 40 tahun welcome to 4o club la kan.. :-) dari pagi...busy gi makro jab balik dr makro...baru geng ckp diaora...

Read more
Busy time

Busy time

semua pun tau dah thailand jadi tuan rumah untuk mesyuarat ASEAN tahun ni so....tu la sebab ny yg Mummy Ayu busy hari tu semua pun data...

Read more