Macam macam nak cerita tapi...

Macam macam nak cerita tapi...

ops.....macam macam nak story tapi ... bukan busy main game tau.... so...will cita minggu depan... tadi kuar lunch ngan Net... tapi gie mam...

Read more
Seiraskah kami?

Seiraskah kami?

ok..nak share satu pic 6 tahun yg lepas zaman kami tengah darah manis di alam pertunangan pic nie snap waktu hubby time tu tunang hantar Mum...

Read more
Takutnya nak naik lif....

Takutnya nak naik lif....

pagi nie dalam keta tadi as usual dgr hot fm news..pasal lif terhempas semalam kat PJ alahai..takutnye.... Mummy Ayu kena naik turun lif 6 ...

Read more
Teringat zaman tecik tecik dulu...

Teringat zaman tecik tecik dulu...

salam ceria di pagi jumaat ooo...asal jumaat je ceria asal jumaat je ceria tapi ari lagi pun Mummy Ayu ceria gak cuma jumaat tu extra sikit ...

Read more
Iris top 12 kat contest Anje...yeah!!!

Iris top 12 kat contest Anje...yeah!!!

entry yag ditunggu tunggu kat blog anje pagie nie keputusan Contest Gorgeous Baby in Kemeja @ Dress Mummy Ayu join untuk Ian & Iris but ...

Read more
Photoshoot untuk contest......

Photoshoot untuk contest......

chewah..tajuk entry photoshoot... mcm ye ye je..Mummy Ayu la camerawoman nye... he he he... sebenarnya plan nak amik gambar untuk contest Cu...

Read more
sedapnye...alhamdulillah....b'fast di kala hari hujan...

sedapnye...alhamdulillah....b'fast di kala hari hujan...

salam & selamat pagi... di hari khamis yang hujan nie rata rata hujan rasanya pagi nie dr lepas subuh tadi.... kau la cuti..bestnya..tar...

Read more
Sian kat Cik Daddy aka my hubby

Sian kat Cik Daddy aka my hubby

dr ahad lepas hingga ke ahad nie kalu tak silap cik Daddy aka my hubby busy tahap gaban sebabnya.... kena gie bukit jalil hari hari dr pagi...

Read more
Perihal Baby Sitter...

Perihal Baby Sitter...

ha..cita pasal babysitter plak babysitter Mummy Ayu..ok..semua ok syukur alhamdulillah sgt sbb dapat babysitter yg baik mcm Kak Dibah nie b...

Read more
Lama's tak jumpa..akhirnya semalam berjaya....

Lama's tak jumpa..akhirnya semalam berjaya....

selamat pagi salam di pagi rabu chewah..tajuk entry macam tak jumpa pakwe je he he he... bukan tak lama jumpa pakwe lama tak jumpa my BFF ya...

Read more
Ian & Iris in stripes....

Ian & Iris in stripes....

pic snap semalam petang sambil sambil drive balik keja emm...semalam Ian & Iris... pakat pakat pakai baju stripes... (Mummy yg letak kas...

Read more
Memberi & Menerima...

Memberi & Menerima...

emm...tangan yang meberi lebih baik dari yang menerima... chewah... so...ada la sikit nak kasi to somebody simple je..but dah memang niat na...

Read more
B'fast on Sunday morning cooks by ......

B'fast on Sunday morning cooks by ......

Chef Ian..... he he he.. good morning kengkawan!!! salam di pagi selasa chewah...entry gumbira pagi nie sebab..dapat pic yg ilang semalam.....

Read more