Dua jenis siap semalam..........

as salam....& morning kengkawan semua!!!
emm..masih keja ker?
atau pun dah start cuti
and kalu keja lagi..mesti ramai yg last day keja ari nie
kan???
~~~
mcm yg diciter semalam
operasi buat kuih raya dah mula
semalam....dapat buat 2 jenis kuih...
Biskut Cofffee..
emm..ok gak...sedap
and 2nd...
Biskut Kelapa Rama-rama
hari nie sambung lagi of coz...
biskut kopi tu buat banyak...
tgk..dah mcm nak jual dah
kena kasi sejuk
than letak deco atas tu
pas tu tunggu choc tu keras pulak
baru leh susun dlm bekas...
biskut kelapa tu buat skt jer...
sekejab je dah siap..
hari ni plan pun nak buat lagi 2 jenis kot.....
harap dpt la..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. rajin la kak ayu nie...comel biskut butterfly tue :)

    ReplyDelete
  2. mak aii banyak nye biskut kopi tu

    ReplyDelete
  3. huhuh..
    aku pun dah siap 3 jenis..
    choc oreo ko tu,dgn choc nutty...
    tu yg paling senang la
    and also biskut badam simple.
    mlm ni nak try buat tart blueberry dgn strawbeery kot?
    doh dah buat mlm tadi,simpan dlm peti.
    tak thulah ok ke tak sbb rasa mcm terlebih tepung jer..
    maybe kena pukul butter sikit and tambah,klu tak jdi pizza la doh tu.

    ReplyDelete
  4. mak aiiii...banyak nyer biskut kopi tu.......

    ReplyDelete
  5. alamak rajinnyer, nak resepi :)
    salam aidilfitri juga..:)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...