Kuih raya pertama Mummy Ayu dah siap........

dah siap dah...
nak siapkan goodies bag raya....dah siap
nak siapkan kuih raya..pun dah siap..
alhamdulillah....
dpt 4 bekas besar 2
and 2 bekas tecik tu
tapi yg bekas kecik tu..dah selamat pun
dikendurikan Ian, Iris & Daddy...
tinggal 4 bekas bulat tu..
satu ebkas tu dpt lebih kurang 100 biji gak
1 untuk Mummy Ayu
1 untuk Ibu
1 untuk Mak
and 1 dah kasi pagi tadi
untuk bbsitter....
emmm..
dah abis buat kuih raya?
oo..tidak...
ini baru permulaan..
balik seremban nanti
harus la berderet lagi nak buat..
1st choc chip cookies..wajib
and yg lain..tak tau lagi...
emm......kuih raya Mummy cedap....
tu yg Icha & Abg Ian mamam byk tu....
:-)

jab lagi update mcm mana buat kuih senang nie key....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. wahhhh buat sendrik hebat...
    aku huhu mls....

    ReplyDelete
  2. kuih senang?
    bagi resepi!
    huhuh..
    ku dah beli coc beryl's tu
    insyaa Allah minggu ni buat.
    mmg harus buat.
    as kuih raya
    ahha
    aci tak?!
    hb sini ye

    ReplyDelete
  3. tu dia dh siap biskut raya...teringgin nk buat tp nnt tgh buat si kecik lak meragam huhuhu try la minggu ni buat cookies simple, buat time malam la heheh

    ReplyDelete
  4. nak cikit iris.. hehehe... sure sedap kan..

    ReplyDelete
  5. amboi2 icha sedapnyaaaaaaaaaaa menikmati hasil tangan ibu yaaaaaaaaaa
    bak mai cikit kat aunty ! :)

    ReplyDelete
  6. comfirm berderet biskut raya ni.........heheheheeh

    ReplyDelete
  7. wahhhh banyaknya kuih raya....

    ReplyDelete
  8. IsyaAllah hujung minggu nie kot nak buat projek kuih raya

    ReplyDelete
  9. rayer ader goodies bag? wahhhh...
    ps: comelnyer anak dara dok g2 ;p

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...