Chef..ingat saya lagi tak??

baru2 nie..
as usual..kalu tak busy, takde apa2..
memang Mummy Ayu tak miss tengok masterchef
time yg Chef Celebriti tu..
emm.....sekali dia kenalkan..
Chef Zam Zam
maintain lagi Chef nie..
Mummy Ayu pernah training kat hotel dia
masa tu..part 2..tahun 1998
time tu Mummy Ayu buat practical kat Regency Hotel & resort, Port Dickson
sekarang hotel tu..dah tukar management..Hotel Selesa..
ala..yg bumbung bentuk minangkabau tu
time tu Chef Zam Zam nie exec chef kat situ..
agak2 dia ingat lagi tak kat Mummy Ayu kan??
emm...
ha...nie pic time tu..
nie ngan pastry chef dia...
Chef Hasbullah..
chef kesayangan Mummy Ayu nie
try gak keep in touch ngan dia
tapi...tak berjaya..
dah lost contact la...
ada kenangan tu ngan chef nie
tapi rahsia....
but dia baik sgt..
bukan ngan Mummy Ayu..ngan semua pun..
siap tolong Mummy Ayu lagi waktu final test ngan exec sous dia time tu
pas tu dia kena tanya
but dia still cover..
he he he..
best sangat time tu....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. aku dah agak dah mesti ko terkenang2 klu tgk masterchef malaysia ni.
    hb sini ayu
    ni aku bruan bw blog ko sbb busy sgt nih..
    esok dah gialngkawi mmg tak dapat la nak bw ari2

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhhh. tumpang bangga :)

    ReplyDelete
  3. baru skali tgk master Chef tak sempat nak tengok...wah mummy ayu mesti best masak ni...comel mummyayu time ni...

    ReplyDelete
  4. hihihi nk tggu mummy ayu plak juin mastrchef

    ReplyDelete
  5. oh, mummy ayu mmg ada trening chef ekk.. patut la pndai masak ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...