Potty training Iris berjaya!!!!

satu lagi azam tahun nie yang berjaya dicapai
disaat2 hujung tahun nie
semalam..Iris berjaya dalam potty training nya
he he he..
ma acih to Tok Umi
sbb berjaya mem'potty training' kan Iris
(bukan Mummy yer)
nie princess bam bam Mummy yang manja sgt nie
semalam pagi
satu beg dia bawak...
apa tau..
segala macam panties dia bawak
tapi...
dia nak pakai panties dora jer
boleh???
"Mummy, Icha nak pender dora je tau"
ok sayang..weekend nanti kita cari panties dora, princess jer ok..

Ibu kata semalam ada la sekali dua terlepas kat dapur..
tapi petang semalam masa Mummy Ayu balik
2 kali dia gie toilet ngan Mummy...
pandainya..
and malam nak tido..
jenuh paksa dia pakai pampers
maybe sbb dia dah selesa tak pakai pampers..
dia mula2 tak nak pakai
pujuk2 baru nak..
suka..suka..
:-)

Iris lambat sikit la..now dah 3 years plus
sbb Ian dulu 2 years plus
(masa dapat Iris)
Ian dah potty training
(by Ibu gak)
he he he....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. wahhhh....best ah....suksess...

    ku belom sukses2 lagik..

    ReplyDelete
  2. heheh good job iris
    sama la mcm mia
    sikit2 dora

    ReplyDelete
  3. Gd girl..dh pdai dh yer..
    Mlm2 kalau nk kasi free drypers pon boleh..bfore tido suruh anak ko wee wee dulu..than tgh mlm kejutkan dia wee wee..me buat mcm nie la..n now alhamdulillah, Nureen 100% pree drypers..:D

    ReplyDelete
  4. hehe...mcm main the sim la..ade potty train gak..ekekek

    ReplyDelete
  5. yeay!!! iris gud girl..kyra masa dapat adik dh free drypes..now malam x pakai pampers dah kejut dia nagun kencing dlm kul 1 pagi hehhe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...