The latest novel yang dah & belum dibaca....

lama rasanya tak update pasal noevl..
bukan tak baca
cuma tak cerita kat sini jer...
the latest novel yg Mummy Ayu baru abis baca...
Aku yang ditinggalkan..
best sgt..
cedih....
nie pinjam kat geng opis
and yg terbaru Mummy Ayu beli
of coz form Kaki Novel gak...
sampai time2 nak pindah rumah hari tu
dok la ulang alik bawak novel nie..
seremban - KL - seremban
last2 masa pindah tu..
tak ingat letak kat mana
sbb novel2 dah packing awal2..
last2 bila dah settle pindah..
punya la cari..
ingat dah hilang dah
sekali jumpa gak....
lega..
yang Kerana Sebuah Janji tu
novel terbaru bulan disember ni
dah abis baca dah..
best
now tengah baca Sangkar Cinta
emmmmmm......
novel bulan januari pun dah baca dah sinopsis dia
best..
harus la order nanti..
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. ayu..aku yg kau tinggalkan tu mmg best bgt!ila dah bc dah

    ReplyDelete
  2. novel aku yang kau tinggalkan tu mmg best...nangis je sha baca....mula pinjam dr kawan but then sebab nak menghayati lagi sanggup sha beli

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...