Yum yum..lunchdate tadi...

lunch hari nie
kami gei dekat2 jer..
kang gie jejauh kantoi lagi plak
so..kami gie mamam kat MC'D
yg dekat ngan Puduraya tu
kalu ke MC'D time2 mcm nie
tak lain tak bukan..
harus la mamam set nie..
yum yum.....

tak snap2 lak pic kami
sbb orang ramai
so...seganla..
apa pun..kami sama2 in blue today..
:-)

kami = Mummy Ayu + Notti Netti

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. smlm ingt nak beli set tu.. tp tak jadi mkn mcd.. sbb tgh diet mati2an

    ReplyDelete
  2. kenyang ke makan ni saja.. kalau zie,lunch wajib makan nasi.. kalau tak,x dan dinner dah lapar balik.. :)

    ReplyDelete
  3. ish2..selagi xabis lagi la kt mcd tukan..selagi tu kte duk bantai..haha name pon kejap je kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...