Dasat tu penangan OMBAK RINDU

tak leh jadi nie..
hari ni rata2 blog..update cita gie tgk Ombak Rindu semalam
kat FB pun...
semua pesan..bawak tisu nak gie tgk nanti..
alamak....
dasat tu.....
Amy, Nana, Ayu, MommyYen...semua dah gie tengok....
Net..kita???
minggu depan la key..
boss aku takde 2 minggu..
he he he......

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. sila2 tgk..best2...hehehe..nasibaik opis aku dkt ngan GSC pavilion..aku tgk show paling awal smlm 11.45pg

    ReplyDelete
  2. hehehe gile tak sabar tunggu cite ni kuar tu bli tix awal2 tu pon bli ari rabu seat dah abes yg atas2 seb baik dpt tengah2

    ReplyDelete
  3. dah lama sangat aim nak tgk citer ni...since keluar lagu kat astro lagi...tu yang cepat2 tgk tu...hehe

    mummy ayu kena tgk cepat2...serius sgt best best best..

    ReplyDelete
  4. jom kak ayu
    kita pi tgk gak!
    takleh tahan sume org review best2 jek huhu!
    tp saya dah bli tiket dh..tgk esok ;)

    ReplyDelete
  5. kita pon mcm tingin nak tengok tp bila pikir si kecik tuee..so sila lupekan niat tue ermmm..

    ReplyDelete
  6. nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :0

    ReplyDelete
  7. nak tengok movie tak leh..huhuhuh...jeles...

    ReplyDelete
  8. tu la aku pn terjeles sama..tunggu download je la nnti..hikssss

    ReplyDelete
  9. mmg jeles pd yg dpt tgk nak jugak tgk huhuhuhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...