Pernah tak dpt nie?

Pernah tak dpt nie?

dlm minggu nie la jugak tak ingat ari apa balik keja as usual check peti surat selalunya..banyak dpt pamplet mcm2.. tapi ari tu...1st time d...

Read more
Happy weekends!!!

Happy weekends!!!

as salam kengkawan happy weekends!!! comel kan pic nie? me...of coz la ready weekend nie sbbnya..... Mummy Ayu punya things to do list dah b...

Read more
Dominos bertukar jadi Pizza Hut

Dominos bertukar jadi Pizza Hut

sempat gak siapkan entry kuar lunch tadi gigih dok upload pic..slow plak ptg 2mcm nie soooo..tadi kan plan nak makan dominos sekali gie maka...

Read more
Jom Dominos!!!

Jom Dominos!!!

nak kuar lunchdate dah dgn Net & Suziey hari nie kami party kat dominos bangsar (mcm hari tu) sapa2 nak join..jom!! selamat makan2!!! p...

Read more
Dah 4 dah.....apa tu?

Dah 4 dah.....apa tu?

ha...meh tgk..dah ada 4 dah.. apa tu??? agak2 korang.. apa yer?? nie dia... hari tu kan dah dpt dua malam semalam tapau KFC lagi Ian la re...

Read more
Hachiko in HBO...cita sedih..best sesangat!!

Hachiko in HBO...cita sedih..best sesangat!!

last wednesday tgk cita nie kat astro best sgt..sedih (tapi tgk tgk abis sbb nak tgk ANTM..marah Ian) Mummy Ayu ada DVD citer nie tapi stil...

Read more
Good morning guys!!!

Good morning guys!!!

as salam semua good morning kengkawan!!! dah sarapan ke lum? Mummy Ayu baru je pas sarapan nasi kerabu tadi cedap tu yg lambat buat entry n...

Read more
Lunchdate kami tadi...(sempat lagi tu dalam busy)...

Lunchdate kami tadi...(sempat lagi tu dalam busy)...

tadi lunch..kuar mamam mula ingat gie pos office tapi tak jumpa plak..he he he (esok la pos brg tu) so..ke CM...mamam... masuk2 je dgr dung ...

Read more
Aksi 2 beradik nie ptg semalam ...

Aksi 2 beradik nie ptg semalam ...

dah sampai umah giliran Mummy plak snap2 pic... 1st...pic Ian.. dia dok seronok sgt layan game dia tgk Iris dah siap mandi dah panggil dia...

Read more
Nanti Mummy letak kat blog yer ....

Nanti Mummy letak kat blog yer ....

semalam ptg balik keja awal.. tak la awal mana pun...kul 5 tepat la (suka...) so...jalan tak la jam sgt.. (suka lagi) so..me pun laju je pec...

Read more
Nasi guyeng + bahulu ikan for Ian & Iris

Nasi guyeng + bahulu ikan for Ian & Iris

as salam good morning guys....!! sarapan dah? sarapan apa? soalan wajib... pagi nie Mummy Ayu telah merajinkan diri masak b'fast... tuk ...

Read more
Adik ajukkk.....

Adik ajukkk.....

busy plak ptg nie tgk taip speech boss untuk closing ceremony apa tah so..sambil2 tu layan gak upload pic and taip story cita pa lagi cita p...

Read more