Hadiah untuk pemenang....ready to pos.....

Hadiah untuk pemenang....ready to pos.....

dah siap dah... semalam kuar ngan Net..gie beli hadiah untuk pemenang contest si kecil bersama payung sowie yer kepada pemenang2.... sbb...

Read more
Adventure tu nak snap gambar anak2 blogger.....

Adventure tu nak snap gambar anak2 blogger.....

takkan la mama/ mummy bloggers je nak posing (entry penuh lum ready lagi..entry anak2 posing dulu ek) so..kami pun try la posing2 kan bebuda...

Read more
1st time.........he he he..........

1st time.........he he he..........

emmm.. apa yg 1st time tu.. sila jgn pikir yg bukan2.... tapi ye la..nak bukan2 apa pun... sebenarnya semalam petang.. 1st time Mummy...

Read more
Dah ok dah..lega...... eh.....apa nie?

Dah ok dah..lega...... eh.....apa nie?

ha......dah ok dah blogspot.. nasib baik kali nie kejab aje... so....leh masuk pic lagi.... :-) suka...suka...... eh eh..apa nie? agak2...

Read more

Entry tak bergambar..............kenapa ek?

as salam.. selamat pagi kengkawan pagi nie..lambat buat entry busy siapkan fail untuk bos nak gie meeting dia dah pegi..baru la ok sikit ~~~...

Read more
Ian & Iris semalam..in yellow...

Ian & Iris semalam..in yellow...

ok....meh share ckt pic semalam petang masa gie buzzday party banyak pic lum edit lagi and tak sempat la nak upload banyak2 so...nie kira...

Read more
Jalan jalan di tengah malam....

Jalan jalan di tengah malam....

sabtu lepas... lepas tgk AF malam tu..... kami gie jenjalan ha...jalan2 tengah malam tu.. kami ke mana???? gie downtown cheras he he he.. la...

Read more
Gelang Ian & Iris.....

Gelang Ian & Iris.....

follow up dr entry nie... hari tu tgk pic gelang jer kali nie meh layan pic gelang & tuan empunya nya yg dipaksa posing2 oleh Mummy.....

Read more
Dobi time.......

Dobi time.......

baju 1 bakul penuh.. nak ke mana? nak mendobi... kat mana? umah my sis.... bila? jumaat petang lepas... sbb apa? sbb umah takde air ...

Read more
Citer bachelor party last friday....

Citer bachelor party last friday....

as salam selamat pagi. selamat hari isnin..... pagi nie busy..bos dah balik dr outstation + cuti... so..dah abis dah honeymoon ~~~ entry nak...

Read more
7 tahun sudah....kalu anak..dah darjah 1 nie....

7 tahun sudah....kalu anak..dah darjah 1 nie....

hari ni.... 7 tahun yg lepas.... kami .... disatukan.... dah 7 tahun.. kami bersama.... 7 tahun yg lalu... (kurusnya dulu...) sekarang... sa...

Read more
Minggu nie temanya kuning..so yellow here we are!!!!

Minggu nie temanya kuning..so yellow here we are!!!!

as salam.. morning kengkawan salam sabtu di hujung minggu semalam jenjalan..cari baju kuning for Ian & Iris sebab tema minggu nie kuning...

Read more
A little something from Nuffnang for Ian & Iris..

A little something from Nuffnang for Ian & Iris..

hah..jgn tergezut lak.. tetiba Mummy Ayu dapat hadiah dr Nuffnang sebenarnya..hari tu kan dpt cek Nuffnang so..Mummy Ayu belikan something f...

Read more
Ustaz & Ustazah tecik Mummy....

Ustaz & Ustazah tecik Mummy....

pic snap malam semalam Iris la mula tacau Mummy tgh nak gosok baju & tudung dia pun nak gak pakai tudung dtg Ian ..dia nak gak takkan la...

Read more