Lolichoc by Mummy Ayu..suka..suka!!

Lolichoc by Mummy Ayu..suka..suka!!

finally..ptg baru leh update blog busy..plus tak tau napa tak nak update & komen kat google chrome... ingatkan blogspot problem... t...

Read more
Model spek mata.....

Model spek mata.....

tadi citer pasal balik keja petang kelmarin nie cita pasal balik keja petang semalam pulak semalam balik keja lambat sikit dok leka baca ...

Read more
Untuk kawan2 opis & kawan2 Ian & Iris jugaks.....

Untuk kawan2 opis & kawan2 Ian & Iris jugaks.....

hari nie bawak bag purple nie... ada isi kat dalam.... untuk kengkawan opis.. Ian & Iris pun bawak gak utnuk geng2 diaorg kat umah bbsit...

Read more
Lego time......balik keja petang rabu

Lego time......balik keja petang rabu

kelmarin petang balik keja tetiba lak masing2 nak main lego plus yg boleh ingat tu sbb nak bawak gie umah mak semalam (diaorg akan bawak mai...

Read more
Pagi2 lagi dah kena marah......

Pagi2 lagi dah kena marah......

as salam.. morning kengkawan semua... dah sarapan? sarapan apa? Mummy Ayu dah tapau dah, tapi lum lagi as usual..busy.... pagi2 nie..biasala...

Read more
Kedai fav kami....

Kedai fav kami....

lepas lunch semalam.. kami ke kedai fav kami kedai fav kami nie banyak...antaranya ~ living cabin kat PS ~ MPH kat MV tu and.. Bake With Yen...

Read more
Lunch kami tadi.....still dikira diet ke kalu makan mcm nie?

Lunch kami tadi.....still dikira diet ke kalu makan mcm nie?

lunch tadi.. kuar awal...kul 12.15 kami dah kuar ingat nak roger2 gak Suziey tapi ye la....dia dah susah nak kuar awal sekarang so...kami ku...

Read more
Ice cream potong..perasa durian..pergh....

Ice cream potong..perasa durian..pergh....

baru balik lunch dgn org baru baik demam (nanti buat entry lunch jab lagi) tapi dah makan kenyang nie teringat plak ice cream potong ku kat ...

Read more
Tuan Rumah Pembantu Rumah

Tuan Rumah Pembantu Rumah

last week punya novel tapi this week...semalam baru abis baca ingat nak baca weekend tapi dok baca novel lagi satu plus mcm2 keja nak disett...

Read more
Puteri Cinta

Puteri Cinta

dpt lagi novel baru yg nak dibaca 2 novel yg last week tu .. semalam baru abis baca nanti Mummy Ayu buat review pagi nie... pinjam nove nie ...

Read more
Bag free GNC Mummy AYu kena hijack

Bag free GNC Mummy AYu kena hijack

masih ingat tak beg nie? baru je redeem minggu lepas GNC taut bag tu masa baru dpt tu pun dia dah menunjukkan minat nya tapi Mummy Ayu biat ...

Read more
Lya, kita kuar kat cover majalah...

Lya, kita kuar kat cover majalah...

as salam.. morning semua pagi nie nasib baik dah sampai opis baru ujan... as usual..BW jab.. sekali jengah kat blog nie .. eh eh.. minggu ni...

Read more
Tetiba macam teringin je ..

Tetiba macam teringin je ..

ptg2 nie tetiba terasa nak makan nie cedapnya... yum yum and yummy.. balik keja nak kena gi cari

Read more
I love you so much alots byk sgt2 tau!!!!

I love you so much alots byk sgt2 tau!!!!

entry khas untuk kamu. ..... suka.....suka sesangat.... sbb sayang...sayang2 sesangat kat kamu hanya kamu. ... i love you so so so so muccc...

Read more
1st time beli kat Groupon nie...

1st time beli kat Groupon nie...

selalu tgk & baca kengkawan je beli and memang dah 2,3 kali nak beli tapi tak beli2 gak kali nie..nak gak beli so.....try2 godek tadi an...

Read more