Lego time......balik keja petang rabu

kelmarin petang
balik keja
tetiba lak masing2 nak main lego
plus yg boleh ingat tu
sbb nak bawak gie umah mak semalam
(diaorg akan bawak mainan tuk ke umah bbsitter, ari2 mainan lain)
so..main lego la petang tu balik keja
hah..kan elok main2 sama2..
mula tu gaduh gak
sbb nak share
malas nak bawak kuar lego Iris
sbb kang lagi sepah2...
"mcm nie la Iris.."
elok je Abang Ian ajar Iris
suka tgk dua beradik nie main sama2 mcm nie
tgh best2 main
sekali Mummy sibuk nak snap
kuar la muka Ian mcm nie
senyum tapi mata ke mainan
pas dah panggil2...baru la
sengih mc m nie
ha ha ha..
lawak la ian
and sorang lagi nie
marah ke Mummy kacau iris main?
senyum cikit...
baru la tomei....
~~~
ok dah Mummy nak siap kan brg nak masak..
pas tu siapkan Ian & Iris
pas tu masak....
pas tu Mummy plak siap..solat
pas tu siapkan beg baju bbsitter
suap Ian & Iris mamam
than gosok baju keja
dah siap semua baru la leh rehat jab before zzzz
ah..banyak nya yg kena disiapkan
nie la rutin...working Mummy mcm kita nie

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. comey jek muka marah Iris... klu danish ngan daneen confirm bergaduh jek..

    ReplyDelete
  2. bukan main suke Ian dan Iris tuu .. anak2 akak pun ada lego nie . even masa akak kecik lego nie dah ada kan .. teringat lakk zaman kecik2 dulu .. :))

    ReplyDelete
  3. alesha ngan aisy pun suka main lego..and si kakak always nak tunjuk terer buat lego dari adik..sian adik susah nak follow kakak laju sangat...heheheheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...