Hadiah untuk siapa nie???

sweet jer wrapping paper nie...

semalam jumpa, terus beli


and bersesuaian plak dgn hadiah nie...
nie hadiah untuk one of my friends punya wedding
ha..hari tu kan Mummy Ayu dpt banyaks..ops 3 jer
nie salah satu dr 3 tu la
yg 2 tu Mummy Ayu krm angpau jer..
tapi yg sorang nie lain skt
tu yg beli hadiah tu
krm kat ofismate yg pegi
Mummy Ayu tak leh gie la..jauh....
kat kelantan sana
~~~
and to all winners contest bersama payung tu..
hadiah dah separuh siap
tu..card pun dah siap
tinggal ada 1 hadiah lagi tak beli lagi
ingat nak gie semalam
tak jadi plak
ari pun tak leh sbb dah janji ngan geng bachelor party
maybe esok kot..
so.....tunggu tau
and sowie sbb delay .....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. wah besh nye diorg nk dpt adiah lewww..

    kalau kenduri jauh2 tu , kdng2 terasa jgk nk pg, tp bile di hitung kire, x cukup budget & time..

    ReplyDelete
  2. beb..
    aku dah tag ko join contest
    http://setotnara.blogspot.com/2011/06/asleenda-simple-mimple-ga.html

    ReplyDelete
  3. kreatif btol
    wat kad sendiri

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...