Kalau la ada mesin nie.....

as salam
selamat pagi...
sihat2 la hendaknya semua pagi nie...
Mummy Ayu pun alhamdulilah sihat
dah siap sarapan...sbb tu lambat buat entry..
so..pagi nie on the way gie keja
as usual...layan radio panas...HOT FM..
pagi nie topik..time machine
kalu ada time machine
nak undur ke masa bila & kenapa???
nie la rupa mesin masa
bila Mummy Ayu tanya kat cik google
emmmm....
and dulu ada satu cite tu kan
tak ingat tajuk
tapi ada gak mesin masa
mesin masa bentuk kereta lagi
~~~
Mummy Ayu bersyukur dgn apa yg ada sekarang..alhamdulillah..
tak pernah rasa tak sempurna pun..
tapi of coz..ada la benda2 yg lepas..
yg kita sesali & wish never happend...
so...kalu fikir tuk suka2 ...
kalu ada mesin masa
Mummy Ayu nak kembali ke zaman...
after SPM dulu..tahun 1997
masa mula2 nak masuk ITM....
kenapa???
emm....
sbb zaman belajar kat IPT la yg paling best & happening sekali
and time tu la
kalu leh pusing baling..
Mummy Ayu really wish tak buat kesilapan
yg sama mcm yg dah buat
but..past is past
so..yg dah lepas semuanya
tinggal kenangan...
and kengkawan..kalu ada mesin masa..
nak ke zaman bila????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. betul ayu.. ila pun sama... kalau leh balik la nak gi zaman 1998 masa mula masuk matrik.. study hard n masa offer degree ila nak amik akaun dgn penddikan leh jd cikgu akaun mcm kwn2.. rugi sgt2 mastu sbb fikir nak jd peg. bank konun... akhirnya.... pegawai kemana... cita2 kemana.... tp past is past kan...?

    ReplyDelete
  2. dgr gk topik ni...nk kembali ke zaman remaja...hahahaha

    ReplyDelete
  3. Keta tu citer Back to The Future....my old time favourite movie..heheh

    Kalau bleh nak balik time SPM ...nak blajar sungguh2...nak jadik doktor...tapi kalau jadik doctor...x jumpa lak ngan hubby di bhgn komputer...hmmm...tak yah ...I hv no regret at all ...hehehe

    ReplyDelete
  4. klu leh pusing time, nak je pusing masa zaman kecik2.. zaman tu sgt2 di manjakan besh nyeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. ni mesti dengar hot fm pagi tadik ek?tu yang dok citer pasal putar masa ni

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...