Novel addicted.........

sekarang nie...
Mummy tgh mood rajin baca novel
ntah...best jer layan
actually dr zaman muda remaja dulu
memang suka sesangat layan novel2 nie
dulu suka sgt ngan novel2 tulisan ahadiat akasyah
but bila dah makin dewasa nie...
tukar selera la....
antara novel2 yg dah dibaca
and banyaksssssss lagi..
now dah more ke..
alaf 21

kaki novel pun best2 gak..
and
Jemari Seni
suka suka suka sesangat baca novel
leh buat kita ketawa, senyum, marah & menangis sensorang
kalu org tak tau..ingat kita tak betul pulak
and sejak join blog nie..
ada jumpa one blog..tulis novel & cerpen best sesangat
tersangat la best & layan..
tak caya korang gie la blog dia..
try test baca tengok....
citer2 lain pun best2 kat situ
~~~
Mummy Ayu baca novel selalunya hujung minggu
tapi kalu free kat opis..baca gak
and kalu kat umah, bukan weekend..
malam before tido tu
layan novel jab..tapi kalu leka..memang terbabas..
apa pun..
membaca tu amalan mulia....
kan???

antara entry pasal novel....
and banyak lagi....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Wahh boleh jadi geng ler kita yer.. :) peminat tegar novel gak.. :)

    ReplyDelete
  2. mekchu ni pemalas kemain nak baca novel.. laskar pelangi dari tahun lepas asyik bab 1 tak bergerak.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. CITER 3 SUKU MMG BEST..KELAKOR..DH LAMA BACA..

    WAAA.... BYK GAK NOVEL LAIN Y BELUM BACA NI

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...