Hari Susu??? 1st time dengar......

as salam..

morning kengkawan semua..

selamat hari rabu!!!

pagi tadi dgr Hot FM...

Farah Fauzana & Faizal Ismail

semua pakat2 pakai serba putih

apsal???

diaorg kata sempena hari susu hari nie

emmm....

1st time dgr nie...

korang tau???

so..selamat hari susu la!!!

Mummy Ayu suka susu choc jer..

susu coffee pun ok gak la

tapi susu putih...

memang tak leh la
waktu pregnant dulu pun
minum Anmum choc tu
tapi tak banyak sgt la
sbb tak suka la susu tepung
kalu susu pekat tu boleh lagi la...
kengkawan mcm mana?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. tak suka susu////aduhai...mmg susah, anmum coklat pun ngelat2 je minum..huu~ camno?

    ooh ada eh hari susu, taktau pun..ngee... =P

    ReplyDelete
  2. aah dik akak punn x pernah dgr .. 1st time nie .. kelakoor lah pulakk , nak2 same date ngan akak ekekke :)

    ReplyDelete
  3. br je lg hari susu ni cz lastyear start tk silap yg aku ada attend event susu terbesar kt pavi..mmg best

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...