Jom tgk ikan................lama rasanya tak gie sini..

masa balik seremban minggu lepas
amik kesempatan la..jengah ke sini
City Park..seremban 2..
lama rasanya tak gie tgk ikan2 kat situ
still banyak ikan kat situ
dtg tgk..of coz tak dgn tangan kosong
hah..Ian jer..2 pkt roti kering
(malas nak beli kapsul tu...busuk)
Iris..1 pkt cukup...
jgn kata ikan..kura2 pun ada...
emmmm....
Mummy pun tak tgn kosong
tapi nie bawak makanan tuk kami la...
he he he..
pisang panas tu....

posing2 dulu..
sebelum kasi ikan makan..
Iris n Daddy..
Daddy..muka tak sihat sgt..sian dia
Iris punya roti dah abis..
share2 ngan Abang Ian ek...
Iris siap panggil fish lagi..
"Fish..meh mamam"
ye ye je..
pas fish dah mama
Iris plak mamam
tu yg maintain bam bam tu...
emm...endap...
Ian..
orang dah nak balik..
Ian dok lari2 plak...
kat situ pun banyak jual layang2
tapi tak pernah beli & main pun
emm..nanti la..one day..kena try jugak nie.....
rasanya dah abis dah citer weekend...
tunggu citer weekend nie plak..
dah ada plan gak tu..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. weekend yg best bg ikan mkn....daddy xsihat tp msh layan kuaga jejelan...

    ReplyDelete
  2. wah besh nye, kiteorg last week dr melaka x smpt terjah muor.. ingt nak nak kasi monyet2 makan ..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...