Iris yg makin suka posing.....Ian plak not in mood nak posing yer..

pic & citer ari ahad lepas

pagi tu gie mamam b'fast

pas tu gie tesco jab..beli brg2 dapur as usual....

as usual kalu ke tesco..mcm ke JJ gak

kena singgah jab..derma duit kat sini

kali ni..Iris naik semua yg Ian naik

dah tak takut lagi

tapi mesti ngan Ian la...

and suka plak Iris posing2...

meh tgk aski Iris

sepesen jer...

kepala mesti lentok sikit


mata tak nampak


nie siap buat peace


Ian..leka main


panggil2 pun dia buat dek je...


takde mood la tu Iris lagi...


senyum sampai tak nampak mata


and Iris lagi


peace dah hampi2 jadi dah


Ian..still tak nak pandang camera


sibuk nak buat peace


sampai tak nampak muka dah dik...


lawak jer..


and last2..curi2 snap gambar Ian


tu pun tak pandang camera jugak


busy main ....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. harus.. budak laki malas nak layan bergmbor ni... lebih2 dah jumpa games... iris juga sporting kan... cun betul!

    ReplyDelete
  2. bukan main lagik anak dara seksi ni posing ek, dah ada bakat tu

    ReplyDelete
  3. hak2..1 pesen je iris posing kan..mate ttp disepetkan ;p

    ReplyDelete
  4. amboi kemain lagi yg gegirl tue posing...

    ReplyDelete
  5. ian tuuu boring jew .. kenapa tuu :))

    ReplyDelete
  6. ee...geram tgk si bam bam iris..meh nk mintak sket lemak2 dia bg kt my dotter..haha..ian sgt macho la..cool jek..ekeke~

    ReplyDelete
  7. makin mesra camera ye iris, banyak kali tu, posing ala2 gitu..ihiks..comel maitain..^_^

    ReplyDelete
  8. tembam betul si iris....lan sibuk main ..mama sibuk nak snap ye...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...