Sesi lawatan kami tadi ...success....

mcm yg distory kan pagi nie
pagi nie Mummy Ayu ngan Net nak gie sepital

nak gie jengah Tisya anak Amy

dah masuk sepital 3 hari...

kebetulan boss takde, tak busy

so..leh la gie jengah2 jab.....

dlm kul 10 kami kuar opis

pas tu ada la singgah menyinggah jab

(nanti citer)

dlm kul 11 lebih sampai kat pusrawi...

ha.....masuk zon dilarang merokok dah

(Ian pun tau lambang nie...)

destinasi yg dituju.....

sampai dah...

cute jer langsir kat dlam bilik tu

ye la....wad tuk kanak2 kan..

kami berdua

(paksa org sakit snap gambar kami..kijam tak?)

time kami sampai Tiysa tengah tido

kami pun tak mau kacau

kami sembang2...nasib dia tak kisah

tau2 je la bila kami sembang...

semua abis kami snap Mummy Ayu snap

sian tangan kena balut..tuk letak jarum drip

socks Tisya..comel jer...

Tisya dah tak demam..

tapi still batuk & tekak dia merah sikit

----

mana pic Mama dia

mula2 dia tak nak disnap.....tak make up katanya

tapi snap jugak....

itu dia muka orang sakit

Amy pun demam jugak

terasa panas badan dia time salam2 tu

sian dia

so...dua2 pun rehat2 kat sepital

nie pulak Net..

yg tengah kusyuk dgr Amy bererita

kami tak lepak lama sangat pun

sbb tak nak la kacau sgt..

biar Amy rehat2...

sampai kami balik pun Tisya still tido

hadiah belated buzzday for Amy

and hadiah get well soon untuk Tiysa

harap dua2 suka

and harap Tisya leh cepat2 kuar sepital

and dua2 pun cepat sembuh

---

pas tu kami gie mamam..

sedap..

nanti sambung lagi ek....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. SAMA2 KITA DOAKAN MOGA TISYA CPT SIHAT :-)

    ReplyDelete
  2. sian tisya..
    cpt baik eryn & tisya

    ReplyDelete
  3. tq ayu sudi dtg melawat & tq for the gift

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...