Enyum....Icha nak amik gambar nie.....

lagi citer ujung minggu...

and lagi citer princess nie...

snap on saturday morning

as usual..

masing2 dok main2...

sepah brg mainan kat depan tv...

Iris dok main ngan camera dia

(ari tu Ayu aka Ibu Damia ada tanya beli kat mana camera pink tu?

beli kat JJ je dear.....tgk geng kat umah bbistter tu, ada camera barbie..

tapi camera nie je Ayu jumpa..jadi ajer.)

aik...nie sapa nak snap sapa

yg nak snap pun senyum jugak....
pesen senyum Iris....
sampai tak nampak mata....
comel sgt la tu...
ok..dah cukup ker?
again...mana Abang Ian..
as usual...ian leka layan kartun
sampai Mummy nak snap pun tak nak...

* Iris bahasakan diri dia Icha
tapi Mummy panggil Iris or adik
mcm mana tu?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. BYK MAINAN DIA:-)

    KNP NAMA ICHA??? SUKE NAMA TU KOT

    ReplyDelete
  2. ooo..kat JJ erkk..tak susah nak cari ni...hehe..rumah dekat jer ngan JJ...tapi fungsi dia sama ke ngan kamera biasa tu?? or just click2 gitu jer?? aritu kan aleesya ader DSLR mainan dia tu..yg tu kalau kita click2 memang ader gambar...tapi gambar binatang yg memang dah set up dalam DSLR mainan tu...dah ranap pun DSLR tu...hehe..tu yg nak cari baru utk 2 beradik tu..

    ReplyDelete
  3. nak main camera, habis di lambak kan semua menan.. sape yg kutipppppp? mummy jugak.. hehehe.. apa2 pun, iris comeyyyy...

    ReplyDelete
  4. ambil lah gambar auntie nie...penat senyum nie..comel je ia senyum sampai tertutup mata...

    ReplyDelete
  5. tak laratnya kalau umairah dah tuang semua mainan dia dr dlm bakul..yg tukang kemasnya..ena jugak

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...