Kami ke sini dan sini dan sini dan sini....Sabtu lepas....

ok..lambat pulak buat entry ptg nie
tadi kuar lunch kejab..lambat skt masuk opis
masuk2 jer..banyak pulak surat
& faks masuk
so..lambat la buat entry...
nak citer pasal aktiviti hari sabtu kami
(sbb sabtu tu Daddy off)
intro sikit......will sambung esok key....
mula2 kami ke sini
pas tu....
kami ke sini...
kalu dah ke situ..mesti ke sini pulak
sebelum balik..
singgah jab kat sini
-----
balik umah kul 6 lebih
penatnya..apa pun seronok sangat....
sambung esok key!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. wah banyak kali dah tgk umah kaca ek
    xdapat g beday kyra
    kita g melaka
    klw x bole jumpe

    ReplyDelete
  2. sangat ringkassss.. macam nak cepat pegi meeting.. hehehe.. betul tak?

    ReplyDelete
  3. hehehe mummy ayu siap berintro yea..kita pun lum buat N3 lagi nk pilih pic yg sesuai..ada pic kita together2 tak ? hehhe nk cilok ni hihihi...

    wah banyak tul xtvt hari sabtu ari tu yea..

    ReplyDelete
  4. paling xleh thn yg ke last skali tu.. smlm bodek my hubby ms gi sunway.. xlayan pun... bestnye... nak BR gak

    ReplyDelete
  5. wahhh.. byk lokasi gak ekk pastu hehe.. samelah ngan kita.. pukul keliling kl pastu haha.. alycia pun xsmpat lg wat entry pasal besday kyra..

    ReplyDelete
  6. game boling kan tuh..fevret zara jugak..hehehehe

    ReplyDelete
  7. Nana ~ he he he.masuk nie dah
    3 kali, Ian la suka sgt main game kat JJ situ..banyak pilihan..

    mekchu ~ nak cepat sbb banyak keja

    Adlin ~ entry nak cepat namanya..esok baru detail..ada Lin..entry pagi nie...copy la...

    Iela ~ yum yum..best

    alycia ~ tu la..sampai dekat nak malam baru balik..pas tu penat la..tapi seronoks..

    Lily ~ memang..kids memang suka...

    Adyshariz ~ :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...