Red panties...seksi or scary?...

(salah satu dr entry autopublish tuk ari jumaat

tapi bukak2..dah jadi draft..so kena buat balik)

tajuk pun dah panas..

tapi nie bukan citer Mummy Ayu or sapa2 pun

just nak story citer yg terjadi jer..

----

citer nie terjadi ari khamis...


kan Mummy Ayu singgah kedai bahan2 kek ngan Net

kedai tu memang kat Lorong Haji Taibkedai Bake With Yen

kalu dah kat situ

paham2 je la...

'sapa' yg ada..

jgn terkezut..siang2 pun ada tau..

tapi tak la meriah macam malam.....

so...dok kami jalan2 tu

kami dengar la org dok swit2..

ingat sapa la nak ngurat..(perasan)

rupa2 nya...ada org yg sedang dingurats...

ada pekerja2 yg dok angkat2 kotak..lelaki...

mereka2 itu la yg diswit kan...bukan kami
(pic from cik google)
Mummy Ayu pun busy gak la...
pandang2 sini sana
sekali tgk..ada 'sorang' tu
dok berdiri kat area tangga..atas sikit la
rileks je..angkat skirt dia..
tu yg nampak red panties tu..
terkejut Mummy AYu
terus inform Net..Net pun pusing la
tak tau la sempat tgk ke tak...
pas tu kami jalan laju jer..
sambil gelak2..
takut....
ye la..'diaorang' nie bukan boleh
kena angin tak betul..mau dikejar plak kami
kalu seksi mcm nie
tak pe gak..
ini..tak boleh & tak ingin diingatkan
scary you!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. aku nampak daaa...mamat rupa pompuan tu siap kibas2 skirting dia...ehehehehehe.......

    ReplyDelete
  2. ahahha.scary sexy!
    ahaha..
    benda lain yg terjojol dlm kemerahan!
    adoii!!
    ahahhaha!

    ReplyDelete
  3. hehehe
    br semalam ktorg g sini
    bli barang
    mmg xberani
    nk g sini
    klw sorang2

    ReplyDelete
  4. hahaha..memang scary betul ni...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...