Beri, beli & dapat hadiah...emm....apa tu?

sikit lagi citer yg ada kena mengena ngan
~~
kalu gie buzzday party..
of coz la dpt goodies bag...
fail & toys dr KFC
and a little something for buzzday boy
yg luar biasa tu...
emm....beli & dpt hadiah...
emmmm...
takde la..actually
Mummy Ayu beli brg dr My Little Garage aka Kak Suzie
so....tu yg COD kat buzzday party nie
beli apa??
something for Ian & Iris
and Kak Suzie kasi FM London
yeah..suka2....ma acih kak!!!
FM London......emmm..ada entry gak nanti pasal nie...
apa yer untuk Ian & Iris tu....
hah....
ini dia khemah main2 for Ian & Iris
tgk ramai geng blogger yg redeem ngan huggies khemah nie
me..dulu Iris pakai huggies
tapi tak tau pun pasal redeem2 nie..so takde la nak kumpul
sekali tgk Kak Suzie jual
so Mummy Ayu pun laju jer booking
sampai umah jer...
dua2 terus main...
Mummy Ayu letak tilam kecik sikit kat dlm tu
kasi dia berat skt
so...suka la diaorang..
plus its cute..
colorful & sgt comel...
suka2..
tu la kisahnya...
beri, beli & dapat hadiah....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. hah best bli brg pastu dpt fm...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah besh nye, dtg party dpt hadiah

    ReplyDelete
  3. mmg comel n cute khemah tu..diorang dah berdua, seronok la bermain bersama..kalau sorang cam arif itu, kang tak psl2 mama yg kena masuk main2 sama dgn dia..ahaks.. =P

    ReplyDelete
  4. aku skrg ni kalo beli diapers ke..susu ke aku cek keliling.. mana yg ada point aku potong simpan dlm satu bekas.

    kengkadang kat tangkai susu tepung budak ni yg jenis buleh potong tu pun aku simpan..dulu aku buang je. lepas dari ANMUM kasi hadiah susu tu baru aku terhegeh2 kumpul

    ReplyDelete
  5. dulu anak munna yg sulung pakai huggies juga..tapi tak pernah pun simpang point dia..rugi betul...

    ReplyDelete
  6. best2..beli brng dpt adiah...hehehe
    jom..http://amienanacollections.blogspot.com/

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...