Selipar baru....

as salam..
morning kengkawan semua................
dah sarapan? sarapan apa?
pagi nie...entry autopublish..
pagi nie boss ada, and rasa2 sure busy
sbb banyak surat urgent nak kasi boss
sebelum dia gie meeting pagi nie
so......semalam petang..
siap2 buat entry nie..
~~~
upah for Iris untuk duduk diam
masa Ian tgh gunting rambut
kat depan kedai gunting tu pun
berkenan tul tgk selipar pink tu
ada mcm color & catun atas tu
tapi Iris..yg pink jugak dia pilih
and lepas Ian gunting rambut
beli for Ian pulak
ala..RM 10 sepasang
saja suka2...
Ian...
Iris
~~~
nie la..
dah ada anak dua
semua kena beli 2
baru adil.....tak berebut and tak masam muka
kengkawan ....mcm mana pulak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. comel kan...hikhik..tak sabar nk tunggu experience ber'anak' dua..hee~

    morning~

    ReplyDelete
  2. huhu..
    mlm tdi dok layan la seliapr2 ni kat giant.
    tpinya org tua tak bgi beli....
    dia suh tggu dulu.
    tkut setot pergi buang secara tak sengaja.

    ReplyDelete
  3. aah iris punye cumei ..
    ermm semua anak2 mcm tuu kut , kalau akak bab makan lahhh semua kena sama rata kalau tidak mereka bising tapi kalau bab beli brg2 nie si kakak selalu mengalah sbb dia tahu ibu dia x banyak duit :))

    ReplyDelete
  4. comel selipar tu..macam buah manggis pun ada..heheheheheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...