Semalam jawa, hari nie jepun pulak.....................


jawa/ indonesian food

hari nie..Mummy Ayu makan makanan Jepun pulaks

so..kami ke sushi king....
pilih2 menu jab

posing2 jab...

hari nie bertiga..

Mummy Ayu, Nottie Neti & Oyat

and menu kami...


minuman..semua amik pepsi float..
and makanan..

Mummy Ayu amik set nie

ikan....ok la

tapi yg sup & yg kuning tu tak abis pun

nie sushi Net & Oyat

ada gak join skt2...

tgk..

"Healthy Good Taste"

hah...pinggannya tinggiiiiiiii



* sempat gak bank in cek nuffnang

(cek baru bank in tapi dah shooping dah)

tapi dah beli la something for Ian & Iris....

cute sgt.....sbb memang dah lama cari

tapi...ada silap plak

so..tak leh la nak share kat sini

nanti dah betul..harus share kat sini

ye la..buat blog nie pun banyak cita pasal Ian & Iris

so..kasi nampak la....... :-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. alaaaa...tak makan shushi ler...

    ReplyDelete
  2. zt suke gak mkn sushi nih,ade geng mkn sushi mmg berpinggan2 blh abis,heheh

    ReplyDelete
  3. woooooo mkn sushi! hr ni on x?

    ReplyDelete
  4. MUNNA SETAKAT MAKAN SHUSHI YG BIASA TU BOLEHLAH..KLU YG ADA IKAN SALMON MENTAH TU TAK BOLEH TELAN RASANYA

    ReplyDelete
  5. wah sedapnya, tak pernah makan sushi ni sebab hubby kureng suka makan

    ReplyDelete
  6. xmakan sushi..mcm xleh terima hehee

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...