Lolichoc by Mummy Ayu..suka..suka!!

finally..ptg baru leh update blog

busy..plus tak tau napa

tak nak update & komen kat google chrome...

ingatkan blogspot problem...

tanya Net..dia ok jer

so..try bukak kat internet explorer..baru ok

so..baru la leh sambung citer

~~~

and yes..ada yg teka betul kat entry sebelum nie

Mummy Ayu bawak lolichoc ke opis ari nie
emmmm....


tara.............


malam tadi jugak buat

tak sempat2..

but senang sangat

and sekejab je dah siap...


proses membuat nya
milk choc

and dark choc
and ada yg plain and ada yg ada almond
yum yum
senang sgt
just cairkan choc tu
letak dlm bekas tu
letak stick
1, 2, 3
simple

see....tomot dah Iris
Ian..comot skt
sbb..

dok layan mangkuk choc nie..
sabar je la...
buat balik keja semalam
pas dah comot2 tu..terus mandi
malam sikit baru packingkan lolichoc tu
and ready to go.....best!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. wah rajinnya ayu....hurmmm...memang ada jual ehh bekas buat lolichoc tuh..heheheh :) malu tanya..nampak sangat tak pandai bab2 nih

    ReplyDelete
  2. wah rajinnya ayu....hurmmm...memang ada jual ehh bekas buat lolichoc tuh..heheheh :) malu tanya..nampak sangat tak pandai bab2 nih

    ReplyDelete
  3. waaa sedapnye...nak jugee... ^_^

    ReplyDelete
  4. hujung minggu ni dah plan nak buat choc utk makan2....

    ReplyDelete
  5. ayu...tau senang mcm tuxyah order kat org kan??? buat party leh buat sendiri byk2.. hehe..cuma kena bljr sikit kalau nak buat kaler2 je kot

    ReplyDelete
  6. wah beznye
    wat coklat sendiri
    nk kalau damia ni
    mau dia makan selagi tak abes hee

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...