Happy week end!!!!

Happy week end!!!!

wordless sunday..ops..salah..wordless saturday (nampak sgt autopublish...tq Farra & Kak Suzie).. (boleh?) Have a nice weekend kengkawan ...

Read more
Happy weekends!!!

Happy weekends!!!

weekend nie plan tak ke mana2... nak kemas2 umah.... nak masak sedap2... than nak rehat..... :-) Daddy kena keja.. plus Ahad nie maybe tak l...

Read more
Hadiah dah siap & dah dipos.....

Hadiah dah siap & dah dipos.....

hadiah untuk pemenang Giveaway Pra Ramadhan dah siap.... hadiah simple2 jer... harap Reflisia suka la... leh pakai jenjalan nanti and dah ...

Read more
Palsu????

Palsu????

kan sejak bulan ramadhan nie.. Mummy Ayu buat entry pasal fadilat sembahayang tarawih.. and ada 2, 3 org yg baik hati telah menegur.. ( Mama...

Read more
Sensorang je di tengahari Jumaat?????

Sensorang je di tengahari Jumaat?????

pecah rekod rasanya hari nie ye la..biasa hari jumaat..lunch time is party time hari ni..lain dr yg lain.. plan asal...memang nak kuar ngan ...

Read more
Malam keenam

Malam keenam

Malam keenam Seperti pahala orang yang tawaf di Baitu llah, batu-batu serta pasir turut sama memohonkan ampun baginya. ~ wallahualam ~...

Read more
Novel baru lagi.. :-)

Novel baru lagi.. :-)

akhirnya abis gak baca novel nie.... ye la..dah seminggu lebih baca tak abis2... tambah2 bulan puasa.... kat opis pun mcm busy jer.. balik.....

Read more
Ian mula puasa tahun nie....alhamdulillah

Ian mula puasa tahun nie....alhamdulillah

tahun nie my hero dah lima tahun so.....cuba2 nasib la..train dia berpuasa and alhamdulillah.. dia memberi respon yg sgt bagus.. so far... j...

Read more
Mummy Ayu junior.....

Mummy Ayu junior.....

as salam, good morning semua & salam ramadhan di pagi jumaat ~~~ pagi nie sejuk.. malas je nak bangun, nak gie teja.. rasa mcm nak sambu...

Read more
Semalam Chef Daddy masak untuk berbuka..yum yum....

Semalam Chef Daddy masak untuk berbuka..yum yum....

emmm..saja buat entry nie ptg2 skt sbb takde la lama sgt nak buka he he he... ~~~ (Mummy Ayu lak yg terliur & terbayang2 rasanya..while ...

Read more
Jumpa Nabil Raja Lawak semalam..

Jumpa Nabil Raja Lawak semalam..

semalam kuar time lunch teman geng opis Lin.....gie Jakel tapi kalu gie je tak beli, tak sah la terbeli gak satu..he he he... than jenjalan ...

Read more
Apa cer..botol baru kat opis Mummy Ayu???

Apa cer..botol baru kat opis Mummy Ayu???

hah...kenapa pulak nie..? botol baru kat opis Mummy Ayu..? pagi nie nie angkara Mummy & Daddy la.. lupa nak bawak botol diaorg.. selalu ...

Read more
Malam kelima

Malam kelima

Malam kelima Pahala seperti orang yang solat di Masjid al Haram di Mekah, Masjid an Nabawi di Madinah dan Masjid al Aqsa di Palestin. ~ w...

Read more
Sahur pagi nie...

Sahur pagi nie...

pic snap pagi tadi.. Ian memang la bangun sahur pagi nie..Iris pun sama.. nak sahur jugak... "nak ilo....nak mcm Abang Ian" so..pa...

Read more
Kuih raya pertama Mummy Ayu...........................

Kuih raya pertama Mummy Ayu...........................

puasa baru masuk 4 hari tapi Mummy Ayu dah pun siap kuih raya. emmm... biskut snow almond coklat.... tapi buat tak banyak pun sb 1st time cu...

Read more
Bazar ramadhan punya kisah

Bazar ramadhan punya kisah

as salam....morning semua!!! pagi2 nie nak citer ygs epatutnya citer semalam tapi..entah la..mcm busy je ptg semalam.. ~~~ petang hari selas...

Read more
Tak sah kalu tak kesini.......

Tak sah kalu tak kesini.......

sebelum gie shopping sebelum gie mamam... sampai2 je carrefour tu.... Ian terus ajak singgah sini.. kalu ikiut kan dia...Ian sibuk nak je JJ...

Read more
Aktiviti kami one day before ramadhan....

Aktiviti kami one day before ramadhan....

citer backdated skt.. citer weekend lepas balik dr Seremban..gie beli baju raya tu.. kami terus ke Tesco mula2.. penuh....parking pun penuh ...

Read more
Hadiah dari Zety....time kasih dear!!!

Hadiah dari Zety....time kasih dear!!!

ok...tadi citer sapa menang pagi tadi citer..Mummy Ayu menang lagi 2 GA and kali nie..nak citer hadiah yg memang hari tu..dah selamat sampai...

Read more
Malam keempat

Malam keempat

Malam keempat Pahalanya sama seperti orang yang membaca Kitab Taurat, Injil, Zabur dan Al-Quran. ~wallahualam~

Read more
Pemenang GIveaway Pra Ramadhan.....

Pemenang GIveaway Pra Ramadhan.....

ok yg ditunggu2.. pemenang Giveaway Pra Ramadhan Mummy Ayu sowie sbb mula2 kata semalam tapi tertangguh ke pagi nie pulaks... so..here we g...

Read more