Happy weekends!!!

Happy weekends!!!

happy weekends!!! have a nice weekend! see you all next week!!! psssttt..apa plan minggu nie Mummy Ayu minggu nie balik Nilai buka puasa...

Read more
Ian & Iris semalam....

Ian & Iris semalam....

malam semalam.. pas mamam... layan la dua beradik nie nak amik gambar pulak sekali tgk.. dua2 pun dok senget kepala pesen ek? happy weeken...

Read more
Hasil shopping lunch hari nie....

Hasil shopping lunch hari nie....

berjaya gak kuar shopping raya lunch hari nie.... kuar bertiga Mummy Ayu, Nottie Netti & Lin tapi yg paling byk beli.. Mummy Ayu la.. ...

Read more
Jawapannya ialah...................

Jawapannya ialah...................

jawapan kpd persoalan pagi tadi bunga2 color purple.... ada kena mengena dgn raya.. jawapannya ialah.............. v v v v v v v v v v v v v...

Read more
Hero Mummy yg bersemangat....

Hero Mummy yg bersemangat....

hari nie my hero....Ian start puasa balik after 6 hari tak puasa... actually dia nak mula dah 2,3 hari lepas tapi Mummy kata..biarlah betul2...

Read more
Apa benda nie???

Apa benda nie???

bunga2 color purple..... emmm... agak2 kengkawan la.. apa benda nie???? clue..... ada kena mengena dgn hari raya.... cuba teka.....

Read more
Patah tumbuh hilang berganti....

Patah tumbuh hilang berganti....

baru je buat entry hari tu pasal dah lama tak dpt BE baru.. sekali bukak tgk tadi ada BE baru... he he he.. ma acih Mr. Nuffnang ..love u l...

Read more
Hari jumaat ada lah hari.....

Hari jumaat ada lah hari.....

as salam...and selamat pagi.... apa khabar pagi ne? Mummy Ayu much much better pagi ni tidak ngantuks lagi... semalam tido awal..... and yg ...

Read more
Bowink....

Bowink....

boring.. bukan sbb takde keja tapi dah larat dah nak buat keja sekali gooole.. kuar lak gambar nie...

Read more
Baru update pasal sahur sekali...

Baru update pasal sahur sekali...

baru je update pasal sahur tadi... sekali dia dah dtg..... sahur ke mana berbuka ke mana la... mcm tau2 je.. esok nak start operasi jenjal...

Read more
Asyik tayang lauk berbuka jer..kali nie lauk sahur pulaks...

Asyik tayang lauk berbuka jer..kali nie lauk sahur pulaks...

emmmm.. hari nie nak tayang gambar sahur pagi tadi.. asyik gambar berbuka jer ~~~ sahur pagi tadi.. nais putih..panas..baru masak tau tak su...

Read more
Ngantuk + busy + no idea

Ngantuk + busy + no idea

mcm tak de idea je nak update blog hari nie.... mood pun mcm kureng jer sbb.. ngantuks.. busy dgn kad raya idea pun mcm kureng jer la....

Read more
Sleepy day...........

Sleepy day...........

as salam.. selamat pagi semua pagi2 lagi blog dah buat hal kan? nasib kejab jer... dah la semalam tak buat draft apa pun.. ~~~~ pagi nie nga...

Read more
Hari nie malas nak masak,so....

Hari nie malas nak masak,so....

dah penat masak la plus malas pun yer.. Ian pun request KFC so...plan nak tapau KFC jer la petang nie

Read more
Perkara yg mengingatkan kita pada hari raya???

Perkara yg mengingatkan kita pada hari raya???

pejam celik pejam celik dah 10 hari kita semua berpuasa nanti pejam celik agi dah nak raya dah.... ~~~ so... bila sebut raya apa yg perkara ...

Read more