Emm..to do list on weekend.....

Emm..to do list on weekend.....

as salam.. happy weeknd kengkawan semua!!! emm..apa plan weekend nie? mesti ramai yg gi shopping raya ye la..lagi seminggu nak raya dah Mumm...

Read more
Mummy Ayu pun nak deco2 gak opis ....

Mummy Ayu pun nak deco2 gak opis ....

tadi baca Amy cita opis dia deco2 untuk hari raya Mummy Ayu punya opis pun ada deco2 gak tapi tak snap pun lagi sekali dpt idea nak buat de...

Read more
Complete dah aktiviti shopping kami minggu nie...

Complete dah aktiviti shopping kami minggu nie...

emmm... complete minggu nie..(kecuali hari rabu) Mummy Ayu & Notti Netti..berjalan sana sini and shopping2 untuk raya he he he.. isnin S...

Read more
Hari raya pun ada goodies bag?

Hari raya pun ada goodies bag?

dah beli brg2 jajan..gula2, choc, jelly & sticker kartun oreo choc pun dah siap.. apa lagi..packing la..... dgn dibantu oleh helper ence...

Read more
Oreo choc...

Oreo choc...

emmm....malam semalam tak buat kuih raya tapi Mummy Ayu buat choc raya 1st time buat oreo choc nie.. ok la...simple & senang jer... and ...

Read more
Mana nak makan dulu nie...???

Mana nak makan dulu nie...???

semalam tengahari kan gie shopping jajan .... untuk nak buat goodies hari raya nie balik umah... suka la Ian & Iris mcm2 ada.. tak tau m...

Read more
Happy friday semua!!!

Happy friday semua!!!

as salam...... salam di pagi jumaat salam ramadhan yg ke 19 emm....lagi 2 hari Mummy Ayu keja isnin & selasa depan pas tu cuti...yahoo!!...

Read more
Shopping lagi ngan geng bachelor kami.....

Shopping lagi ngan geng bachelor kami.....

sambung balik aktiviti shopping kami.. semalam je stop... hari nie kami ke area pasar pudu plak tapi bukan beli ayam or daging or sayur kami...

Read more
Mari borong kuih raya......

Mari borong kuih raya......

mari..mari... kuih raya...murah murah.. beli satu, dapat satu... semalam petang gie amik kuih raya (time tu la jumpa Net) yg Mummy Ayu tempa...

Read more
Hadiah dr BFF ku ........

Hadiah dr BFF ku ........

semalam petang jumpa Net kejab sbb amik brg2 nie... (plus ada byk lagi yg diambil..tapi dr org lain..emm..nanti update) kad raya & bekas...

Read more
Dah jadi 3....suka..suka..ma acih sayangku!!!!

Dah jadi 3....suka..suka..ma acih sayangku!!!!

emmm..alhamdulillah.. rezeki ramadhan gitu.. pagi nie tgk.. ada satu lagi BE baru... Olay.. semalam nampak gak iklan olay menari2... ingat k...

Read more
Pagi nie dua dua dah wangi...

Pagi nie dua dua dah wangi...

as salam & selamat pagi kengkawan semua.... pagi nie... dtg keja dua2 dah mandi & dah wangi emmm... Ian & Iris..dlm lif nak gie ...

Read more
Boring la pulak......mcm nak balik awal jer....

Boring la pulak......mcm nak balik awal jer....

mcm boring je kat opis .. keja..takde.. boss....takde... tipon pun..senyap jer selalu busy gak radio plak manjang lagu raya so..mood nak ker...

Read more
Dapat duit raya dr boss.....ma acih!!!

Dapat duit raya dr boss.....ma acih!!!

kan tadi Mummy Ayu cita.. boss Mummy Ayu masuk opis kejab.. ada short dicussion sambil2 tu..Mummy Ayu hulurla kad raya dia and spt yg dija...

Read more
Kad raya dr peminat2........(kononnya...)

Kad raya dr peminat2........(kononnya...)

banyak kan? konon2 verangan la.. wah..banyak nya kad raya dr peminat..... padahal...... boss Mummy Ayu yg punya kad raya untuk 2hari nie ing...

Read more
Tolong rasa & komen

Tolong rasa & komen

tak abis buat kuih lagi dua2 dah sibuk "nak rasa Mummy" choc pun tak keras lagi.... makan la sayang takkan tak kasi pulak bila da...

Read more
Hasil shopping semalam and kuih raya pertama Mummy Ayu.....

Hasil shopping semalam and kuih raya pertama Mummy Ayu.....

emmmmm.. nie la hasil shopping semalam bukan baju raya tapi bahan2 nak buat kuih raya.. choc jer berjenis2.... and semangat punya pasal.. ma...

Read more
salam nuzul Al-Quran

salam nuzul Al-Quran

as salam..... and selamat pagi kengkawan semua and salam nuzul Al Quran.. (emm......ada negeri yg cuti but KL tak cuti pun..) pada hari Nuzu...

Read more
yeah..kami semua menang!!!

yeah..kami semua menang!!!

hari tu tlg promotekan giveaway Net sambil2 tu try gak menjoinkan diri tapi tak memang2... at last yg soalan last la baru menang he he he......

Read more
Iris nak betudung gak pagi raya tahun nie.............

Iris nak betudung gak pagi raya tahun nie.............

actually beli tudung nie kat Nilai hari tu ingat Mummy Ayu nak pakai.. tapi mcm tak kena je ngan muka sekali try kasi Iris dia pun ok jer......

Read more
Shopping hari nie...kami ke....

Shopping hari nie...kami ke....

sambung lagi.. sesi shopping kami... hari nie spt yg diplan... kami ke kedai fav kami.. with Net & Lin... and banyak gak brg yg dishopp...

Read more
Ian & Iris

Ian & Iris

balik keja semalam hujan..confirm la jam my sis pulak msg..ada traffic light rosak... alamak....nak ikut ja;an lain..tak tau pulak so..redah...

Read more
Terlupa + tak tau.....trial SPM dah mula ek?

Terlupa + tak tau.....trial SPM dah mula ek?

pagi tadi Ibu call kasi tau news sedih sambil cita.. rupa2 nya my bro dah mula trial SPM dia minggu nie alamak.. yg trial UPSR & PMR lag...

Read more
Innalillahiwainnailaihirojiun

Innalillahiwainnailaihirojiun

as salam.. and selamat pagi kengkawan semua.. pagi nie..mood sedih.... smapi opis je dpt call dr Ibu... dpt sad news... berita bahawa Cik Ya...

Read more