Di pagi raya pertama.............

Di pagi raya pertama.............

as salam semua.............. windu..windu ngan semua lama tak berblog..lama tak jenjalan blog kengkawan cuti raya la kata kan nie pun ...

Read more
Untuk semua kengkawan tersayang....

Untuk semua kengkawan tersayang....

(sticy mode..new entry di bawah..) emmmm....nak kasi kad raya..... kasi awal2 skt..mana tau nanti ada yg dah cuti.... sempena bulan mulia ...

Read more
Selamat Hari Raya semua!!!

Selamat Hari Raya semua!!!

confirm hari nie ramai yg balik awal sbb...esok dah nak raya... ...................

Read more
Marathon kuih raya untuk tahun nie berakhir sudah...

Marathon kuih raya untuk tahun nie berakhir sudah...

akhirnya.. siap gak semua kuih raya.. petang semalam last buat pagi satu jenis & tengah hari satu jenis.. kalu dah susun byk2 mcm nie ma...

Read more
Jenjalan hari2...suka la Ian & Iris

Jenjalan hari2...suka la Ian & Iris

kat sini.... Ian & Iris suka banyak.. mana taknya..... hari2 kuar jenjalan & ada la yg nak dibeli tak pagi..petang kami kuar lagi......

Read more
Alamak...

Alamak...

semalam dpt call dr geng opis berita tergempar.... (takde kena mengena pun ngan pic nie..saja jer) ceritanya pasal............. my boss teti...

Read more
Gantung kad raya...

Gantung kad raya...

as salam...and selamat pagi.. emmm..rasanya hari nie ramai yg dah start cuti... and kalu ada yg kena keja pun confirm balik awal punya.. yea...

Read more
Masak untuk buka puasa lagi..petang tadi....

Masak untuk buka puasa lagi..petang tadi....

petang nie.. again masak lagi untuk buka puasa... menu hari nie... kari ikan bawal + alots of lady finger sambal tumis udang ikan guyeng ika...

Read more
Sempat lagi tu....dlm busy2 nak raya nie..

Sempat lagi tu....dlm busy2 nak raya nie..

balik dr tesco pagi jumaat lepas... baik punya melekat kat pagar... alamak.. dah la yg memang ditunggu2... bukan hadiah tapi... sabtu pagi b...

Read more
Tambah lagi 3 jenis.......kuih raya..

Tambah lagi 3 jenis.......kuih raya..

as salam & morning kengkawan update blog on sunday.. something yg jarang dibuat kecuali autopublish... nie sbb kat seremban.. leh la uda...

Read more