Sweetchat + macarons

Sweetchat + macarons

lunch tadi punya cerita macam lama jer tak buat cita makan2 padahal baru 1 week je cuti hari jumaat.. he he he so..untuk memenuhi kemengidam...

Read more
Ian........Malaysia Kid Next Top Model

Ian........Malaysia Kid Next Top Model

ok..last entry pasal gie tengok Upin Ipin last week entry pic2 Ian jer sebab dia yg paling banyak posing kat dalam tu dah macam model dah.. ...

Read more
Rumah Upin & Ipin

Rumah Upin & Ipin

ok..sambung lagi citer gie tengok Upin Ipin kat muzium negara actually memang takde la banyak sgt kat dalam tu.. just ada banyak karekter yg...

Read more
Seperti yang Mummy Ayu janjikan.....sambungan Menjejak Upin Ipin di Muzium Negara

Seperti yang Mummy Ayu janjikan.....sambungan Menjejak Upin Ipin di Muzium Negara

assalamualaikum... good morning kengkawan!! apa khabar? now Mummy Ayu dah kat opis.. dah mula kerja dah... emm...kerja satu hari, esok dah w...

Read more
+ one more

+ one more

assalamualaikum & morning kengkawan semua!! apa khabar? harap semua sihat Mummy Ayu sihat cuma Iris jer stii demam sikit lagi oleh sebab...

Read more
Demam pindah rumah baru

Demam pindah rumah baru

ada ker demam pindah rumah baru??? macam2 la Mummy Ayu nie ok..sebenarnya Iris memang tak sihat dr khamis lepas... (rasa ada mention dah) ap...

Read more
minggu lepas memang tak sempat nak layan...

minggu lepas memang tak sempat nak layan...

dari khamis sampai la ke hari nie... Mummy Ayu memang sibuk KL-Sban-KL semalam pun turun KL lagi kemas rumah lama apa yg patut and ada lagi ...

Read more
Tiket & segala macam dari Upin & Ipin

Tiket & segala macam dari Upin & Ipin

sambung lagi citer gie tengok Upin Ipin khamis lepas.. parking keta RM 2 jer tiket masuk RM 12 seorang untuk dewasa RM 6 untuk kanak2 5 tahu...

Read more
Jenjalan last week.....menjejak Upin Ipin before pindah rumah

Jenjalan last week.....menjejak Upin Ipin before pindah rumah

assalamualaikum..and morning semua... hari nie last day Mummy Ayu cuti esok dah mula kerja dah... kejab plak rasa mula2 cuti hari tu, rasa m...

Read more